FASHION SHOW

To microtrend που κρατάμε από την ανδρική εβδομάδα μόδας

Η εβδομάδα μόδας έχει ήδη ξεκινήσει με τα Men's fashion shows. Τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως δείχνουν τις συλλογές τους για τη σεζόν FW ’18-’19 και μάλλον θα έχεις παρατηρήσει ότι το catwalk δεν έχει αμιγώς ανδρική μόδα. Τα πιο διάσημα μοντέλα παγκοσμίως, όπως η Gigi Hadid και η Kaia Gerber, επιστρατεύτηκαν από τα μεγαλύτερα fashion brands για να περπατήσουν στο runway κι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να «κλέψουμε» πιο εύκολα μερικά styling tips και από τις ανδρικές συλλογές που εύκολα ενσωματώνονται και στο γυναικείο στιλ.

Ένα από τα πιο εύκολα tips που αναμφίβολα πρέπει να δοκιμάσεις, είναι αυτό που έδειξε στο fashion show του ο ιταλικός οίκος Prada. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ και συγκεκριμένα τη ζώνη, η οποία συρρικνώνεται λίγο και συνδυάζεται με ακόμα μία κάνοντας άμεσα τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Τον συγκεκριμένο συνδυασμό θα δεις στα αντρικά looks, αλλά και στα γυναικεία, όπως σε αυτό της Gigi Hadid με το γαλάζιο shirt dress.

My tips:

– Ψάξε την ντουλάπα σου, του μπαμπά ή του αδερφού σου και ανέσυρε όλες εκείνες τις λεπτές ζώνες που έχουν μείνει ξεχασμένες. Μεταποίησέ τις και δοκίμασε να τις φορέσεις διπλές πάνω από ένα φόρεμα, ένα πουλόβερ ή ένα blazer.

– Μη διαστάσεις να κάνεις συνδυασμούς με διαφορετικά χρώματα. Συνδύασε το μαύρο με το ταμπά για παράδειγμα ή μία μπορντό απόχρωση.

– Οι αγκράφες τις κάθε ζώνης δεν χρειάζεται να είναι στο κέντρο και οι δύο. Στριφογύρισέ τις και δες που στέκονται καλύτερα.

– Αν ταιριάζει με το outfit σου, πέρασε ένα μακρύ μαντήλι γύρο από το λαιμό και άφησέ το να πέσεις στην κοιλιά σου. Δέσε από πάνω τις ζώνες ή εναλλακτικά πλέξε ένα φουλάρι γύρω από αυτές για ακόμα περισσότερο στιλ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/prada