ΜΟΔΑ

Νοέμβριος: 10 ιδέες για τα outfits του μήνα

Imaxtree

Μέχρι τώρα ο Νοέμβριος ήταν ένας ξεκάθαρα χειμερινός μήνας. Τα πουλόβερ και τα παλτό είχαν βγει από τις ντουλάπες ενώ τα καλοκαιρινά είχαν αποθηκευτεί. Φέτος όμως, αυτός ο μήνας είναι μεταβατικός, τουλάχιστον όσον αφορά στο στιλ. Έτσι, η αμηχανία κάθε πρωί σχετικά με το τι να φορέσεις είναι επίκαιρη. Για να σε διευκολύνω λίγο όμως και να σε βοηθήσω να αποφύγεις τις λίγο κλασσικές επιλογές, ένα τύπου ένα τζιν, ένα t-shirt και μία ζακέτα, συγκέντρωσα μερικά outfits για να “ταρακουνήσω” την έμπνευσή σου.

Ώρα για το cozy cardigan

Είναι η πιο stylish λύση για να φορέσεις πάνω από ένα floral ή satin φόρεμα. Μία ζώνη στη μέση θα είναι η στιλιστική ένεση που θα απογειώσει το αποτέλεσμα και εσύ θα έχεις ένα ζεστό για τον καιρό outfit που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Layering queen

Είναι η εποχή που το layering μπορεί να πάρει αξία. Πειραματίσου με το μάκρος και δοκίμασε κάτι διαφορετικό.

Focus στο λευκό και τις αποχρώσεις του

Το λευκό δεν είναι καλοκαιρινό χρώμα μόνο. Ναι, κάνει τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου αλλά και τους πιο κρύους μήνες έχει τη γοητεία του.

Cool & cozy

Το φούτερ σου μπορεί να είναι σωτήριο για τις μέρες που κάνει κρύο και εσύ δεν έχεις διάθεση να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο outfit σου. Φόρα το με ένα τζιν παντελόνι και πρόσθεσε διακριτικά αξεσουάρ για λίγους style πόντους.

Oversize it

Οι φαρδιές, άνετες γραμμές είναι κι αυτόν τον χειμώνα στα dos του στιλ. Δοκίμασε το oversized κοστούμι που είχες από πέρσι και φόρα το με ένα streched top είναι ένα λεπτό πουλόβερ.

or accessorize it

Καπέλα, μαντήλια ή ότι άλλο μπορείς να στηρίξεις στο outfit σου είναι σαφώς καλοδεχούμενα.

Διάβασε ακόμα: 3 τζιν παντελόνια που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους

Ήρθε η ώρα για τα printed μποτάκια

Κάνε τη διαφορά με τα παπούτσια σου. Φόρα ένα printed ζευγάρι μποτάκια με ένα μουντό, μονόχρωμο outfit και απογείωσέ το.

Sweater weather

Καιρός για το αγαπημένο σου πουλόβερ. Συνδύασέ το με ένα άνετο παντελόνι, όχι απαραίτητα το τζιν ή το κολάν σου.

Πιστή στα basics

Ένα τζιν παντελόνι κι ένα λευκό πουκάμισο αποτελούν την πιο safe βάση για να δημιουργείς διαφορετικά κάθε φορά outfits, ανάλογα των περιστάσεων.

Μην το πολυσκεφτείς

Θυμήσου ότι το black & white είναι πάντα στιλάτο και γοητευτικό. Επομένως μπορείς να στηριχτείς επάνω του σε κάθε εποχή. Γιατί όχι και τώρα;

 

Κεντρική φωτογραφία: Imaxtree