STREET STYLE

Τα street trends που κρατάμε από τις πρώτες μέρες της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη

Μετά τις σκανδιναβικές πρωτεύουσες που φαίνεται ότι έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι του στιλ και της μόδας, τη σκυτάλη παίρνει η πρώτη μεγάλη πρωτεύουσα όπου θα διεξαχθεί εβδομάδα μόδας για τη σεζόν FW ’19-’20. Φυσικά, πριν ασχοληθούμε με τα trends του επόμενου χειμώνα, το άμεσο ενδιαφέρον κερδίζει το street style, το οποίο δίνει με τη σειρά του αρκετές χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στις τάσεις, ενώ πολλά από τα looks είναι στη διάθεσή σου για να πάρεις ιδέες.

Monochrome looks

Η μονοχρωμία είναι και πάλι δυνατή τάση κι όχι μόνο στις γήινες αποχρώσεις. Τα παστέλ φαίνεται ότι έχουν ακόμα τη δύναμή τους και δύσκολα θα σβήσουν από την παλέτα.

Animal prints

Τα κυρίαρχα animal prints επιβεβαιώνονται στο street style της Νέας Υόρκης. Το zebra και το snake print θα συνεχίσουν να απασχολούν με κάθε τρόπο στιλιστικά και θα συνδυάζονται υπέροχα με τις γήινες αποχρώσεις.

Tracksuit

Τα tracksuits είναι η σύγχρονη εκδοχή του jumpsuit και θα αναβαθμίσουν το καθημερινό σου στιλ. Μπορείς να τις φοράς τόσο με τα sneakers σου για ένα sportive αποτέλεσμα, όσο και με τις μπότες σου για ένα πιο urban look.

Round bag

Τα στρόγγυλα τσαντάκια είναι και πάλι στο παιχνίδι και συνδυάζονται με κάθε τρόπο στο στιλ σου. Εκτός από τα ψάθινα που ίσως θυμάσαι από την περσινή σεζόν, φέτος θα τα βρεις σε δερμάτινη εκδοχή αλλά και από άλλα υλικά που δεν θα δυσκολευτείς να εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ.

Plaid

Το καρό δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στα street trends και καθώς φαίνεται, μπορείς ακόμα να το φοράς και μάλιστα με πολλούς τρόπους. Φυσικά ένα πανωφόρι ή ένα σακάκι είναι ένας από αυτούς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη μέχρι την ώρα που ο καιρός δεν θα απαιτεί κάτι για από πάνω.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide