OUTFITS

Τα 5 fashion items που χρειάζεσαι τον Νοέμβριο

Ο χειμώνας είναι εδώ και σιγά-σιγά η ντουλάπα σου αρχίζει να ζεσταίνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσεις να είσαι stylish. Αν λοιπόν, είσαι στη φάση που ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που θα κάνει το street style του Νοέμβρη ξεχωριστό, τότε αυτό το post θα σε βοηθήσει. Πριν αποφασίσεις πού θα επενδύσεις, καλό είναι να κάνεις ένα check στην ντουλάπα σου και όχι μόνο στα περσινά, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις κάπου καταχωνιασμένο ένα καρό σακάκι. 

Ένα καρό παλτό ή σακάκι

Μία τέτοια επένδυση θα σου φανεί χρήσιμη όλο το χειμώνα, καθώς φέτος το καρό έχει την τιμητική του και στα πανωφόρια.

Κάτι κόκκινο

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Δεν νομίζω να έχεις ακόμα αμφιβολίες σχετικά με το κόκκινο και την κυριαρχία του φέτος. Ένα κόκκινο πουλόβερ, oversized ή μη θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Ένα metallic παντελόνι

Τα metallics παραμένουν από πέρσι και παίρνουν άλλες διαστάσεις στο street style.

Ένα statement τσαντάκι

Αυτό το χειμώνα μπορεί να δεις τις μεγάλες τσάντες να κυκλοφορούν πολύ, τα statement τσαντάκια όμως με τα prints και τα bracelet handles παραμένουν ένα must-have για την γκαρνταρόμπα σου.

Ένα ζευγάρι sock boots

Θα γίνουν η νέα εμμονή αυτή τη σεζόν, ειδικά αν είσαι shoe lover. Οι μπότες ή τα μποτάκια-κάλτσα έχουν κάνει comeback και μπορούν αν φορεθούν καθημερινά σε έντονα χρώμα ή ακόμα και prints.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends