STREET STYLE

Πώς να φορέσεις το shirt dress αυτή τη σεζόν

Τα shirt dress έχουν γίνει τελευταία μανία στο street style με τις αγαπημένες fashionistas να βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους να το φορέσουν και να τολμούν καινούργιους συνδυασμούς. Έτσι, από εκεί που το shirt dress ήταν το κομψό φόρεμα που έπαιρνες μαζί σου στο νησί, τώρα έχει γίνει το απόλυτο fashion item για τις ζεστές μέρες στην πόλη κι όχι μόνο.

Ανάλογα τον τύπο shirt dress που θα επιλέξεις για την γκαρνταρόμπα σου καθώς και τον τρόπο που θα το συνδυάσεις, μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Μαζί με τα sneakers σου για τις πρωινές βόλτες, με τα pumps για το γραφείο ή με τα σανδάλια για τις πιο χαλαρές σου στιγμές. Βρες τον δικό σου τρόπο να φορέσεις το shirt dress και μην ξεχάσεις να κάνεις μικρές στιλιστικές παρεμβάσεις όπως το να το φορέσεις με ζώνη ή ακόμα και με ένα φουλάρι για να τονίσεις τη μέση σου και να το φέρεις στα μέτρα του προσωπικού σου στιλ.

Σε κάθε περίπτωση, το shirt dress πρέπει φέτος να έχει μία θέση στην ντουλάπα σου και θα μπει σίγουρα στα top 10 items που λατρεύεις να φοράς.

Δώσε ένα πιο επίσημο ύφος στο ριγέ shirt dress, προσθέτοντας μία ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου.

Συνδύασέ το με τα metallic loafers ή σανδάλια σου και κάνε το outfit σου πιο stylish.

Αν θες να δώσεις μία πιο θηλυκή νότα στο λευκό shirt dress και να το κάνεις ίσως λίγο πιο επίσημο, τότε συνδύασέ το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες και κράτα ένα μεγάλο, loose clutch.

Τα στιλάτα κορίτσια φορούν το shirt dress πάνω από την midi φούστα τους. Αν μπορείς να το υποστηρίξεις και νιώθεις άνετα με αυτό τότε στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ο πιο cool τρόπος για να φορέσεις το shirt dress το καλοκαίρι δεν είναι άλλος από το να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικά σανδάλια. Ειδικά, τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού αυτό το outfit θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.