FASHION SHOW

Αφέσου και νιώσε πιο ελεύθερη: Αυτό μας προτείνει και ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη νέα συλλογή του

Γιατί αγαπάς το καλοκαίρι; Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό; Νομίζω ότι είναι η αίσθηση της ανεμελιάς, της ελευθερίας, της χαλαρότητας. Είναι αυτός ο αυθορμητισμός που πηγάζει από μέσα μας, όταν είμαστε στις καλοκαιρινές διακοπές μας. Όλα αυτά μας κάνει να νιώθουμε πιο νέες, πιο ζωντανές και το ίδιο θέλει να αισθανθείς και ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη αποπνέει αυτή την μια αίσθηση ελευθερίας και τον πηγαίο ενθουσιασμό και δυναμισμό που αισθανόμαστε πιο έντονα το καλοκαίρι. Εκείνη την περίοδο της ζωής μας όπου τα μεγάλα φαίνονται εύκολα και τα μικρά γίνονται μεγάλα. Τα ρούχα της καλοκαιρινής κολεξιόν του Στέλιου Κουδουνάρη θα σε κάνουν να τα ζήσεις όλα αυτά μέσα από τα ρούχα του: μέσα από τα καλοκαιρινά χρώματα όπως λευκό, μπεζ, μπρονζέ, χρυσό, ναυτικό μπλε, ρίγες αλλά και λαμπερά μεταλλικά υφάσματα που θυμίζουν νερά και βυθό.

Μέσα από τις χαλαρές αέρινες και ρευστές φόρμες που παντρεύονται αρμονικά με κάποια πιο αστικά ρούχα με ανδρόγυνα στοιχεία και που ο σχεδιαστής πάντα εντάσσει στις συλλογές του.

Η συλλογή απευθύνεται στις γυναίκες όλων των ηλικιών που αισθάνονται νέες και αποζητούν εμπειρίες ακόμα και μέσα από την εμφάνιση τους.

Στις γυναίκες που κινούνται στην πόλη αλλά και στις γυναίκες που ταξιδεύουν συχνά αφού πρόκειται για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με ιδιαίτερα ρούχα ημέρας φτιαγμένα από φιλικά υλικά που δεν τσαλακώνονται εύκολα και επιδιώκουν να μπαίνουν πρώτα στις καλοκαιρινές αποσκευές.

Ακόμα και τα πιο βραδινά κομμάτια της συλλογής μυρίζουν μεσόγειο, με τα ρευστά μεταλλικά υφάσματα να θυμίζουν καλοκαιρινά νερά, αέρινα κομμάτια που αποτελούν ιδανικές προτάσεις για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Photo Credits: Θανάσης Κρίκης