SHOPPING

Στο ASOS μπορείς πλέον να “δοκιμάσεις” τα ρούχα ό,τι κορμί κι αν έχεις

Αν είσαι online shopper, τότε η νέα υπηρεσία του Asos θα σε ενθουσιάσει. Αν όχι, πιθανότατα να αρχίσεις να κάνεις online αγορές. Η εμπειρία του online shopping, η αλήθεια είναι ότι ενώ σου προσφέρει αμεσότητα κι ευκολία, την ίδια στιγμή σου στερεί τη δοκιμή. Ή πρέπει να είσαι πολύ σίγουρη για το νούμερο και την εφαρμογή, ή απλά πρέπει να ρισκάρεις. Αυτό λοιπόν, το πρόβλημα που σε κάνει να διστάζεις μερικές φορές να αγοράσεις εκείνο το τέλειο printed φόρεμα που εμφανίστηκε στην οθόνη σου, το έλυσε το Asos.

Τώρα πια μπορείς να δεις το ίδιο φόρεμα πώς δείχνει σε διαφορετικούς σωματότυπους, φορεμένο από πραγματικές κοπέλες. Και το Asos δεν θα σταματήσει στα φορέματα, αφού με tweet του ανακοίνωσε ότι το ίδιο θα γίνει με όλα τα ρούχα.

 

 

Εκεί που το είχες ψηλά για πολλούς λόγους αυτό το e-shop, τώρα θα ανέβει κι άλλο στην εκτίμησή σου. Είναι από τα λίγα e-shops που σου προσφέρουν πολλές επιλογές που έχουν αποκηρύξει το body shaming, με νούμερα φυσιολογικά που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ντυθούν και να είναι στιλάτες.

Όταν η νοοτροπία του Asos μεταφερθεί και στα υπόλοιπα brands αλλά και στα catwalks, τότε ο κόσμος της μόδας θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικός.