SARAH JESSICA PARKER

Μπορείς πλέον να αγοράσεις το φόρεμα της Carrie Bradshaw

Υπάρχουν πολλά φορέματα που μπορεί να σου έρθουν στο μυαλό όταν σκέφτεσαι Carrie Bradshaw. Το naked dress. Αυτό που φόρεσε μία φορά στο Παρίσι (με τον Ρώσο) και είχε ένα εκατομμύριο layers. Ή μήπως μπορούμε να ξεχάσουμε εκείνο το ρούχο που έμοιαζε σαν να ήταν φτιαγμένο από εφημερίδα; Αν όμως δεν έχεις φωτογραφική μνήμη από όλα τα outfits της Carrie στο Sex & The City, πιστεύουμε πως υπάρχει σίγουρα ένα που θα θυμάσαι χαρακτηριστικά και αυτό είναι η τούλινη φούστα μπαλαρίνας που φοράει στους τίτλους αρχής της σειράς.

Ενώ υπάρχουν πολλά άλλα τέτοια σχέδια εμπνευσμένα από την Bradshaw που είναι εύκολο να φορεθούν, το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα look που πολλές έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν αλλά δεν μπόρεσαν να το υποστηρίξουν. Το πρόβλημα είναι πως αν το φορέσεις έξω μπορεί να λάβεις σχόλια για το αν κατευθύνεσαι στο μάθημα μπαλέτου. Σου ‘χουμε καλά νέα: Η Sarah Jessica Parker μόλις σχεδίασε την μαύρη εκδοχή του φορέματος για την πρώτη σειρά ρούχων της, Sarah Jessica Parker Collection. Και αυτό, το κάνει σίγουρα πιο ευκολοφόρετο.

Η star αποκάλυψε το φόρεμα στο Instagram του brand της και το βλέπουμε να ξεπουλάει σε δευτερόλεπτα. Η Parker υπόσχεται πως είναι μόνο ένα από τα πολλά μαύρα φορέματα που θα σχεδιάσει και εμείς ανυπομονούμε.