SARAH JESSICA PARKER

Αν είσαι fan του Sex & the City, ετοιμάσου: Έρχεται η νέα συλλογή της Sarah Jessica Parker

Οι fans του Sex & The City μπορούν να αρχίζουν να ετοιμάζουν τα party outfits τους, αφού η Sarah Jessica Parker συνεργάζεται με το Net-A-Porter για μία συλλογή παπουτσιών που θα ταίριαζε απόλυτα στην ντουλάπα της Carrie Bradshaw. Aν λατρεύεις τα παπούτσια όσο εμείς, όπως και τα έντονα χρώματα, τα πολυτελή υφάσματα και τις αστραφτερές λεπτομέρειες, αυτή η σειρά είναι για 'σένα. Τι θα περιλαμβάνει λοιπόν η συλλογή της SJP;

Η exclusive συνεργασία θα αποτελείται από 16 κομμάτια που περιλαμβάνουν τακούνια αλλά και flats και έχουν ως βασική έμπνευση το ..πάρτυ. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε στιλ, σιλουέτες και χρώματα, από σατέν γόβες και metallic σανδάλια με λουράκια, μέχρι κλασσικά Mary Jane με χαμηλό τακούνι και flat με T-strap.

Πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως αστραφτερές αγκράφες, σατέν φιόγκους και χρώματα όπως ροζ, μπλε, ασημί, χρυσό και κόκκινο, κάθε κομμάτι είναι και ένα fashion statement. Υπάρχει μέχρι και ένα ζευγάρι μπλε, σατέν γόβες που μοιάζουν εκπληκτικά στα Manolo Blahnik που είχε φορέσει η Carrie στο Sex & The City.

Δες παρακάτω μερικά από τα κομμάτια της συλλογής.