RIHANNA

Η Rihanna είναι η πρώτη γυναίκα που συνεργάζεται με το LVMH group. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν

Evan Agostini/Invision/AP, File

Και ναι, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Αφού δεν παρευρέθηκε στο φετινό Met Gala (ο ανεπίσημος λόγος -όπως είδαμε από story της στο Instagram- ήταν ότι «έπαιζε» με καλλυντικά), η Rihanna δήλωσε ότι θα λανσάρει το δικό της πολυτελή οίκο μόδας.

Σε συνεργασία με το LVMH group, (ο όμιλος διαθέτει brands όπως Kenzo, Louis Vuitton, Celine) θα ξεκινήσει τη δική της εταιρία με high end ρούχα. Τα νέα ανακοίνωσε η καλλιτέχνιδα την Παρασκευή, μέσω ενός post του Instagram όπου αναφέρει ότι είναι η πρώτη (και η πρώτη μαύρη) γυναίκα που συνεργάζεται με την εταιρία/κολοσσό. Η RiRi στο εν λόγω post, ευχαριστεί τον Benard Arnault που πίστεψε σε αυτή, ένα κορίτσι από νησί, που τώρα της δίνεται η ευκαιρία να «μεγαλώσει» σαν επιχειρηματίας, μέσα απ’ αυτή τους τη συνεργασία.

 

Το όνομα του brand είναι το ίδιο με αυτό των καλλυντικών προϊόντων της Rihanna, και με το απλό “Fenty” η καλλιτέχνιδα ανεβαίνει ακόμη ένα σκαλί στον επιχειρηματικό κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@fenty .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

Στο brand λέγεται ότι θα επενδυθεί ποσό που ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια δολάρια (ποσό στο οποίο έχει συμβάλλει και η ίδια η καλλιτέχνιδα), ενώ η πρώτη συλλογή θα παρουσιαστεί στις 22 Μαΐου, στο Παρίσι.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την πρώτη της συλλογή.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, File