RIHANNA

Αυτό είναι το νέο παπούτσι της Rihanna για την Puma. Θα το τολμούσες;

Η Rihanna επιστρέφει δυναμικά με ένα ακόμη σχέδιο για τη σειρά Fenty. Ετοιμαστείτε για το γούνινο σανδάλι. Ή παντόφλα. Όπως θέλετε πείτε το, άλλωστε, θα γίνει και αυτό ανάρπαστο σε δευτερόλεπτα όπως και τα δύο προηγούμενα σχέδια της Rihanna για την Puma, για τα οποία η Riri κράτησε το αρχικό και κλασσικό στυλ της εταιρείας, εφαρμόζοντας ένα μοναδικό και προσωπικό αποτύπωμά της.

Πρώτα, η δίπατη σόλα για το creeper στυλ, casual παπούτσι που σχεδίασε και λίγο αργότερα η τεράστια ‘γλώσσα’ για τα ολόμαυρα αθλητικά. Για το τρίτο της σχέδιο, η Rihanna ντύνει το κλασσικό ‘slide sandal’ της Puma -γνωστό και ως ‘Leadcat’- με γούνα και μετάξι.

Τα πατούμενα αυτά, λοιπόν, θα βρίσκονται στην αγορά στις 22 Απριλίου. Παρ’ όλα αυτά, η Riri έχει φωτογραφηθεί ήδη να τα φοράει εδώ και λίγο καιρό, σε περίπτωση που θέλετε λίγο έμπνευση απ’ την ίδια τη σχεδιάστρια. Το παπούτσι θα λανσαριστεί σε 3 διαφορετικά χρώματα: μαύρο, λευκό και ανοιχτό ροζ (όπως το είδαμε το Instagram της Rihanna αυτή την εβδομάδα).

 

Φυσικά, το συγκεκριμένο σχέδιο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς απόγονο: σε περίπτωση που θυμάστε τα παπούτσια της Gucci με την γούνινη επένδυση που δημιούργησαν χαμό εντός και εκτός πασαρέλας. Το σχέδιο της Rihanna αντιστρέφει αυτή τη φόρμουλα και βάζει το μαλακό, γούνινο κομμάτι στο εξωτερικό μέρος, σε μία πιο αθλητική (και φιλική για το πορτοφόλι) σιλουέτα.

Η γούνινη αυτή πανδαισία θα σου κοστίσει γύρω στα 70 ευρώ. Σε περίπτωση που προλάβεις, αυτό. Ακόμα, αν νιώθεις πως η τιμή είναι υπερβολική για κάτι που συνήθως φοριέται στο κολυμβητήριο, να ξέρεις πως αυτά τα παπούτσια ενδείκνυνται για διάφορα στυλιστικά σενάρια, καθώς και δραστηριότητες όπως η ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα. Η Rihanna “σχεδίασε αυτά τα σανδάλια έχοντας στο μυαλό της την άνεση και το στυλ, βασισμένη στο ότι έχει πολύ γεμάτο πρόγραμμα και ταξιδεύει συνέχεια”, λέει ένα δελτίο τύπου.

Ετοιμαστείτε για κατακλυσμό από street style φωτογραφίες και celebrity snapshots με τα συγκεκριμένα παπούτσια, αφού πρόκειται να κάνουν μεγάλο ντόρο, όπως και κάθε τι που αγγίζει η Rihanna. Εμείς, προσωπικά, είμαστε ΠΟΛΥ έτοιμες για το γούνινο αυτό σανδάλι -φήμες λένε πως συντάκτρια του Ladylike βρίσκεται ήδη πάνω απ’ το site της Puma.