ΓΑΜΟΣ

Βέρες και Στέφανα: Πού και πώς να διαλέξεις τα βασικά συστατικά του γάμου

Επιχείρηση γάμος. Η προετοιμασία είναι κυρίως υπόθεση της νύφης, αλλά υπάρχουν και τα σημεία που τόσο ο γαμπρός όσο και η κουμπάρα ή ο κουμπάρος αναλαμβάνουν δράση και πρέπει να συνεργαστούν. Αυτά τα σημεία, όμως, είναι πολύ βασικά, αφού μιλάμε για τις βέρες και τα στέφανα. Στο πρώτο η νύφη πρέπει να συνεργαστεί με τον γαμπρό και στο δεύτερο με την κουμπάρα ή τον κουμπάρο. Ωστόσο, αυτά τα δύο αν και φαινομενικά δε συνδέονται μεταξύ τους, μπορούν να έχουν μία συνοχή, αρκεί να γίνει σωστά η επιλογή.

Υπόθεση «Βέρες»

Οι βέρες είναι ουσιαστικά το στοιχείο που αντιπροσωπεύει την ένωση ανά πάσα στιγμή. Λογικά, είναι το δαχτυλίδι που θα φοράς τόσο εσύ, όσο κι εκείνος κάθε μέρα από το μυστήριο και μετά, γι’ αυτό και τα κριτήρια επιλογής δεν πρέπει να είναι μόνο αισθητικά. Χρειάζεται να είναι ταιριαστές και στους δύο και φυσικά τόσο εσύ όσο και ο σύζυγός σου να αισθάνεστε άνετα φορώντας τις βέρες σας. Προφανώς, υπάρχει η επιλογή να μην είναι ίδιο το δαχτυλίδι το δικό σου με το δικό του αλλά τις περισσότερες φορές η κοινή αισθητική είναι το ζητούμενο και από τους δύο.

Ως γυναίκα λοιπόν, ξέρω ότι θα είσαι ανοιχτή σε ένα πιο ιδιαίτερο δαχτυλίδι, ίσως πεις ναι και στο ροζ χρυσό ή το bronze, αλλά να είσαι πιο διαλλακτική για να μπορεί και ο σύντροφός σου να τη φοράει. Εξάλλου, οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δύσκολα δεν θα βρείτε κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες και τα γούστα και των δύο.

Ο λευκόχρυσος είναι πάντα κλασικός και πλέον μπορείς να τον συνδυάσεις και με το χρυσό ή το ροζ χρυσό. Στον Kessaris θα βρεις πολλές επιλογές για βέρες που θα αρέσουν και στους δύο.

Βέρα γάμου σε ροζ χρυσό, zolotas

Το ροζ χρυσό είναι επίσης μία από τις επιλογές που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Αν εκείνος δεν θέλει αυτή την απόχρωση, μπορείς να την κρατήσεις για σένα και στο ίδιο σχέδιο να ζητήσετε λευκόχρυσο.

Βέρες από λευκόχρυσο και ροζ χρυσό, KK jewelry Lab

Μινιμαλιστικές βέρες για όσους θέλουν μία κομψή επιλογή που θα είναι πάντα επίκαιρη.

Υπόθεση «Στέφανα»

Τα στέφανα είναι υποχρέωση της κουμπάρας ή του κουμπάρου, αλλά κι εδώ η συνεργασία με τη νύφη κυρίως αλλά και τον γαμπρό είναι απαραίτητη. Συνήθως, η κουμπάρα είναι η κολλητή σου ή ο φίλος του γαμπρού, επομένως σίγουρα έχεις επικοινωνία. Καλό είναι τα στέφανα να είναι αισθητικά κοντά με το θέμα του γάμου, έτσι ώστε να δένουν με όλο το σκηνικό. Γι’ αυτό, πριν καταλήξετε στα στέφανα, καλύτερα να έχεις βρει το θέμα του γάμου σου καθώς θα αποτελέσει το αισθητικό μονοπάτι που θα κινηθείς.

  Επιχρυσωμένα στέφανα με ξύλο, Dora Syrrou

Μπορείς να δώσεις μία ξεχωριστή πινελιά ακόμα και με τα στέφανα και να συνδυάσεις υλικά μαζί με το μέταλλο, όπως το ξύλο στην προκειμένη περίπτωση.

 

Τα Mylifelikes έχουν τον τρόπο να κάνουν ξεχωριστά τα στέφανά σου, φτιάχνοντάς τα στα μέτρα σου, ακόμα και με το δικό σου quote χαραγμένο.

Χειροποίητα στέφανα για εσένα που θες ένα πριγκιπικό γάμο από το brand κοσμημάτων Prigkipo.

Πάρε μία ανάσα λοιπόν και ξεκίνα το ψάξιμο. Θυμήσου ότι οι βέρες πρέπει να ταιριάζουν με το προσωπικό σας στιλ και να σας εκφράζουν και τα στέφανα να συνάδουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lifelikestales