OUTFITS

Αυτά τα outfits θα σε πείσουν ότι χρειάζεσαι ακόμα ένα λευκό πουκάμισο

Ένα λευκό πουκάμισο υπάρχει σε κάθε ντουλάπα, γυναικεία ή αντρική. Είναι ένα από τα basics που ποτέ δεν πάνε χαμένα, ακόμα κι αν περνά αρκετός καιρός που δεν το έχεις χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν φορές που θα σε σώσει κι άλλες που θα σου φαίνεται βαρετό, αλλά θέλω να σου πω ότι όλα είναι θέμα styling. Το λευκό πουκάμισο μπορεί να γίνει κομμάτι ενός πολύ κομψού outfit και μάλιστα είναι ικανό να αποτελέσει το key item για να φορέσεις και να ανανεώσεις ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου.

Οι τάσεις πλέον είναι τόσες που σου αφήνουν πολύ χώρο να χρησιμοποιήσεις ρούχα που ήδη έχεις, να τα επαναφέρεις και να τα συνδυάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Γι’ αυτό θέλω να ρίξεις μία ματιά παρακάτω για να καταλάβεις πώς το λευκό σου πουκάμισο θα γίνει η βάση ή η ιδανική πινελιά για ένα άψογο outfit.

Σε μία περίοδο που το κοστούμι και τα παντελόνια που προέρχονται από αυτό είναι μέσα στις προτιμήσεις των fashionistas, το λευκό πουκάμισο θα γίνει ένα βασικό top που πολλές φορές θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Είναι ιδανικό για να ισορροπήσει ένα χρωματικό συνδυασμό με τον πιο κομψό τρόπο.

Μπορείς να το φορέσεις πάνω από το ζιβάγκο σου για να ανανεώσεις ακόμα και το πιο αυστηρό office look.

Ένα λευκό πουκάμισο θα σε βοηθήσει να φορέσεις την εντυπωσιακή maxi φούστα σου πιο εύκολα, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να έχεις επίσημο κάλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph