OUTFITS

Χιόνια στην πόλη: Πώς να ντυθείς κομψά για το γραφείο

Μπορεί να έχεις αποκλειστεί από τα χιόνια, μπορεί απλά η γειτονιά σου να έχει χιόνι σε γωνιές και σε αυτοκίνητα. Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις μέρες μάλλον θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπη με τις καιρικές συνθήκες των ημερών. Όλα καλά, αν μπορείς να μείνεις στο σπίτι, δίπλα στο τζάκι, κουκουλωμένη στον καναπέ. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να ντυθείς, να στολιστείς και να πας στο γραφείο; Ποιο outfit είναι το σωστό για να είσαι κομψή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να υποστείς κρυώσεις.

Εννοείται ότι δε χρειάζεται να παγώσεις για να είσαι κομψή, ούτε να ντυθείς σαν κρεμμύδι, όπως σε έντυνε η μαμά σου στα πρώτα κρύα για να πας σχολείο. Τα trends και όλα όσα έχεις στην ντουλάπα σου βοηθούν να δημιουργήσεις κομψά looks που θα είναι κατάλληλα για τα χιόνια αλλά ταυτόχρονα κομψά.

View this post on Instagram

Two styles for the same season #streetstyle

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

Οι μπότες και τα μποτάκια σου δεν ταιριάζουν μόνο με τα φορέματά σου. Μπορείς να τα φορέσεις κάτω από το παντελόνι σου για να σε κρατήσουν ζεστή. Προτίμησε τα χοντρά τακούνια, αν πρέπει να τα φορέσεις και μόνο αφού είσαι σίγουρη ότι δεν έχει πάγο στο δρόμο που θα περπατήσεις.

Κάνε layering για να είσαι κομψή αλλά και ζεστή. Φόρα πουκάμισο μέσα από το φόρεμα ή το πουλόβερ σου, ζακέτα από πάνω και φυσικά εκτός από το πανωφόρι σου, μπορείς να προσθέσεις και μία κάπα ή ένα από εκείνα τα τεράστια μάλλινα κασκόλ-κουβέρτες.

Μπορείς να φορέσεις και τα flat μποτάκια σου στο γραφείο μαζί με το puffer jacket σου. Ακόμα κι αν μοιάζουν ορειβατικά, το street style τους επιτρέπει μία θέση στην πόλη. Συνδύασέ τα με ένα fluffy πουλόβερ κι αν θες περισσότερο styling, τότε πρόσθεσε κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή δημιούργησε ένα arm party.

Το πιο απλό κι εύκολο outfit για να πας στο γραφείο με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια είναι να φορέσεις ένα τζιν παντελόνι, ένα ζευγάρι booties, το ζεστό σου ζιβάγκο και ενδεχομένως μία chunky ζακέτα από πάνω. Ολοκλήρωσε με ένα total shearling παλτό, το κασκόλ σου και ίσως έναν σκούφο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/jourdansloane