OUTFITS

Raincoats: 5 πανωφόρια για να είσαι στιλάτη και προστατευμένη από τη βροχή και τον άνεμο

Τώρα πια δεν περιμένεις το φθινόπωρο. Ήρθε και εγκαταστάθηκε για τα καλά. Είμαι σίγουρη όμως, ότι σε έπιασε απροετοίμαστη. Δεν έχεις προλάβει καν να βάλεις τα φθινοπωρινά και σε λίγο θα χρειαστείς τα χειμωνιάτικα. Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα, μπορώ όμως να σου προτείνω το κομμάτι κλειδί που και χρήσιμο θα σου φανεί με αυτό τον καιρό, φορεμένο με κάθε outfit και στιλάτο είναι και μέσα στις τάσεις.

Ένα αδιάβροχο πανωφόρι, ένα raincoat είναι σίγουρα μία αγορά που θα κάνεις τώρα και δε θα την μετανιώσεις. Γιατί μπορεί αυτές τις μέρες να την ευχαριστηθείς, αλλά και αργότερα η βροχή δε θα σταματήσει. Μία εκδρομή θα την κάνεις και θα σου χρειαστεί. Μεταξύ μας όμως, αν τελικά καταλήξεις σε μία αγορά ενός από τα παρακάτω raincoats, μάλλον δε θα περιμένεις τη βροχή για να τα φορέσεις. Θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς γιατί είναι τόσο stylish, που δε θα τους αντισταθείς. Αφού ξέρεις πια ότι το street style είναι ανοιχτό σε κάθε είδους στιλιστικού πειραματισμού. Εκμεταλλεύσου το και φόρα το raincoat σου ακόμα και με το κοστούμι σου.

 Τρίχρωμο αδιάβροχο πανωφόρι, Maison Scotch

Κλασικό και διαχρονικό, αλλά με ένα twist για να μην καταλήγει βαρετό.

Κόκκινο αδιάβροχο, Benetton από τη συνεργασία του brand με τα Selfridges.

Είσαι έτοιμη για ένα τέτοιο πανωφόρι φέτος και εννοείται ότι εμείς θα σε στηρίξουμε.

Button-up αδιάβροχο top, Zara

Ιδανικό για εσένα που θες κάτι εναλλακτικό αλλά και στιλάτο για προστασία από τη βροχή.

Μπλε σκούρο αδιάβροχο μπουφάν, Tommy Hilfiger

Η πιο ασφαλής επιλογή που θα μείνει για χρόνια στην ντουλάπα σου.

Hooded rain jacket, H&M

Θυμίζει τα κλασικά anorak που ίσως είχε η μαμά και ο μπαμπάς σου και είναι τόσο ωραίο που θα το φορέσεις τώρα αλλά και όλο τον υπόλοιπο χειμώνα.