OUTFITS

Ξαφνική βραδινή έξοδος: Το outfit που θα σε σώσει την τελευταία στιγμή

Είναι Παρασκευή, έχεις ξεμείνει μέχρι αργά στο γραφείο και δεν έχεις σχέδια για το βράδυ και το μόνο που σκέφτεσαι είναι από που θα παραγγείλεις και ποια ταινίας θα δεις χουχουλιασμένη στον καναπέ σου. Τι γίνεται όμως όταν χτυπάει το τηλέφωνο και μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σε κάνει να ξεχάσεις το χουχούλιασμα; Να δεχτείς, ενώ δεν έχεις βρει τι θα φορέσεις, δεν έχεις χρόνο να ψάξεις, να φτιάξεις τα μαλλιά σου και να βαφτείς; Ο χρόνος είναι σαφώς περιορισμένος. Ίσα που προλαβαίνεις να πας σπίτι για να αλλάξεις στα γρήγορα, επομένως χρειάζεσαι ένα safe & stylish outfit.

Δέξου χωρίς δεύτερη σκέψη και την ώρα που πας προς το σπίτι φτιάξε το outfit στο μυαλό σου. Θυμήσου που είναι ένα printed παντελόνι, που σίγουρα έχει πλέον η ντουλάπα σου. Βρες κι ένα μαύρο top, ζιβάγκο ή body ή ακόμα και πουκάμισο και έχεις ήδη τη βάση. Επειδή μπορεί να σου φαίνεται βαρετό όμως, η προσθήκη που θα το κάνει ενδιαφέρον είναι ένα ζευγάρι χρωματιστά παπούτσια αλλά και μία τσάντα όχι απαραίτητα στο ίδιο χρώμα.

Αμέσως έχεις ένα stylish outfit, που θα σε στηρίξει όπου κι αν πας. Αν είσαι πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια φρόντισε το top να είναι κοντομάνικο και ολοκλήρωσε με μία faux γούνα. Όσο για τα μαλλιά σου, η Βιβή έχει τη λύση (για ρίξε μία ματιά εδώ) και με ένα bold lipstick είσαι έτοιμη. Καλά να περάσεις!

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/zinafashionvibe