ΜΟΔΑ

Οι πιο hot τάσεις για τη φετινή ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν

Patches, σχέδια με λουλούδια και pastel χρώματα είναι οι απόλυτες τάσεις που πρέπει να μπουν στο style radar κάθε γυναίκας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019 και φυσικά, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε στον απόλυτο προορισμό έξυπνου shopping, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. 

ARTISAN

 

Ή αλλιώς η δεξιοτεχνία στα καλύτερά της. Με επίκεντρο την τεχνική του layering και υφάσματα όπως η δαντέλα και τα patches, αυτή η τάση σας ταξιδεύει σε θερμότερα κλίματα και δίνει στο look σας την τολμηρή, αλλά παράλληλα high-end αισθητική που χρειάζεστε για τη νέα σεζόν. Οι γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με τα ζωηρά χρώματα θα ταιριάξουν σε όλα τα γούστα και θα προσθέσουν στο στυλ σας μία πνοή ανανέωσης. Relaxed tailored jackets και wrap tops είναι σίγουρο πως θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην ντουλάπα σας και θα αναδείξουν την boho πλευρά σας.

HISTORIC FLORAL

 

Δε χωράει πλέον καμία αμφιβολία: το Floral είναι εδώ για να μείνει! Εκκεντρικό, αλλά και εντυπωσιακό, το floral είναι το trend που δε γίνεται να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Με έμπνευση από παλιά έργα ζωγραφικής και επιβλητικά σχέδια από πολυτελή χαλιά, αυτή η τάση ξεδιπλώνει ένα μωσαϊκό έντονων floral τόνων που συνδυάζονται άψογα με το μαύρο χρώμα. Μidi φορέματα & maxi φούστες είναι από τα κομμάτια που θα λατρέψετε!

DUSTED PASTEL

 

Ανεξαρτήτως στυλ, με το dusted pastel σίγουρα θα ξεχωρίσετε. Με κεντρική χρωματική παλέτα το μπλε του πάγου, το πράσινο της μέντας & το lilac, τα total pastel outfits συγκαταλέγονται στα must have looks για τη φετινή σεζόν. Maxi φορέματα, κοντομάνικα πουκάμισα & chiffon μπλουζάκια δίνουν τον παλμό για μία από τις κορυφαίες τάσεις της άνοιξης.

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, είναι κι αυτήν την άνοιξη, ο απόλυτος προορισμός έξυπνου shopping για τα αγαπημένα designers brands σε ασυναγώνιστες τιμές. Αφού ανακαλύψετε όλα τα fashion trends της άνοιξης, μην παραλείψετε να ολοκληρώσετε τη βόλτα σας στο McArthurGlen με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του κέντρου για όλη την οικογένεια.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking