ΜΟΔΑ

Οδηγός αγοράς: 6 items που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών

ImaxTree

Η εβδομάδα που όλοι περιμέναμε είναι εδώ. Είμαστε λίγες ημέρες πριν τις διακοπές του Πάσχα και ένας είναι ο βασικός μας στόχος: η χαλάρωση. Το γεγονός ότι θα φύγουμε για λίγες μέρες και θα αλλάξουμε παραστάσεις, σημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να αποβάλλουμε όλο το στρες της καθημερινότητας.

Οι λίγες αυτές ημέρες που έχουμε στη διάθεσή μας δεν πρέπει να συνδέονται με κανένα είδος άγχους και οτιδήποτε μας το προκαλεί. Αυτό αφορά και στα ρούχα που φοράμε, όταν ταξιδεύουμε εκτός πόλης, τα οποία πρέπει να είναι τόσο stylish όσο και πρακτικά. Tα παρακάτω ρούχα και αξεσουάρ είναι τα μόνα items που χρειάζεται να έχεις στη βαλίτσα σου φέτος το Πάσχα, τα οποία θα σου προσφέρουν stylish εμφανίσεις, όλες τις ώρες.

Τα παπούτσια για όλες τις ώρες

Δερμάτινα μποτάκια cowboy, MANGO

Σημαντικό είναι να βρεις ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι άνετο αρκετά για να το φοράς στις πρωινές σου βόλτες, αλλά και πιο «επίσημο» για τις βραδινές εξορμήσεις. Ένα ζευγάρι ankle boots φοριέται όλες τις ώρες, ενώ επιλέγοντας ένα πιο εντυπωσιακό σχέδιο θα κάνεις τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου ακόμη πιο ξεχωριστές.

Το άνετο τζιν

Skinny τζιν παντελόνι με μαλακό ύφασμα, Replay

Ένα τζιν παντελόνι δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα των διακοπών σου, γιατί πρόκειται για ένα πολυχρηστικό ρούχο. Με το κατάλληλο styling και τα κατάλληλα ρούχα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Φρόντισε το στιλ του τζιν που θα πάρεις μαζί σου να ταιριάζει άψογα στο σώμα σου.

Το χρηστικό ρούχο

Μεταξωτό φόρεμα με V λαιμόκοψη, H&M

Όταν είσαι διακοπές, από την βαλίτσα σου δεν πρέπει ποτέ να λείπει ένα ρούχο που είναι ευκολοφόρετο και χρηστικό. Και εξηγώ: ένα ρούχο όπως μια ολόσωμη φόρμα ή ένα φόρεμα ή μια φούστα που ταιριάζει με πολλά διαφορετικά στιλ τοπ, είναι από τα items που δε χρειάζεται να πολυσκεφτείς πώς να τα συνδυάσεις με άλλα ρούχα, χωρίς να σου στερούν πόντους από το στιλ σου.

Η τσάντα που χωράει τα πάντα

Τσάντα με αποσπώμενο λουρί, ‘ALE

Όχι πολύ μεγάλη, ούτε πολύ μικρή. Αυτό πρέπει να είναι το μέγεθος της τσάντας που θα πρέπει να κουβαλάς στις διακοπές. Μια τσάντα που θα έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και την οποία μπορείς να κρατάς και στις καθημερινές εξορμήσεις σου. Προτίμησε ένα χρώμα ή print σε bold απόχρωση που θα αναδείξει τα looks σου.

Το ΙΤ αξεσουάρ

Ασημένιο κολιέ με κυβική ζιρκόνια σε σχήμα πεταλούδας, PANDORA

Ένα statement αξεσουάρ πρέπει να υπάρχει πάντα στην βαλίτσα των διακοπών. Είτε πρόκειται για ένα κόσμημα που ταιριάζει με τα όλα σου τα ρούχα, είτε για ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα καπέλο κ.ο.κ., ένα αξεσουάρ που θα κάνει τις εμφανίσεις των διακοπών σου πιο ξεχωριστές, πρέπει να έχει πάντα μια θέση στη βαλίτσα σου.

To ανοιξιάτικο πανωφόρι

Τζιν μπουφάν, attrattivo

Επειδή ο καιρός έχει τα «πάνω-κάτω» του αυτή την περίοδο, σημαντικό είναι να έχεις μαζί σου ένα πανωφόρι που είναι ανάλαφρο και τόσο-όσο δροσερό για τις πρωινές ώρες, αλλά και ζεστό αρκετά για τις ψυχρές, ανοιξιάτικες βραδιές. Μια καμπαρντίνα, ένα τζιν ή δερμάτινο μπουφάν είναι πανωφόρια που φοριούνται όλες τις ώρες και που το στιλ τους ταιριάζει με αρκετά ρούχα.

 

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree