SHOPPING

Έρχονται καταιγίδες: 8 πανωφόρια ανθεκτικά στη βροχή

Imaxtree

Μπήκαμε σε φθινοπωρινό – δεν θα τολμήσω να πω χειμωνιάτικο- mood κι αυτό σημαίνει αλλαγή πλεύσης. Κατεβάζουμε τα χειμερινά και ανεβάζουμε τα καλοκαιρινά ρούχα. Τώρα δεν είναι μόνο επιθυμία αλλά και ανάγκη να ξετρυπώσεις τα ζεστά σου. Μαζί τους θα πρέπει να έχεις σε ετοιμότητα, ομπρέλα, ίσως τις γαλότσες σου και τα αδιάβροχα πανωφόρια ή αυτά που είναι ανθεκτικά στη βροχή. Ο καιρός επιτάσσει να συμβιβαστείς με τη βροχή, η οποία μπορεί να σε προσγειώνει απότομα από τις πολύ ζεστές μέρες που διήρκεσαν ως το βαθύ φθινόπωρο, αλλά σε προκαλεί να παίξεις με το στιλ σου.

Εσύ όμως δεν έχεις κανένα πρόβλημα, αφού τα trends βοηθούν στο να δημιουργείς στιλάτα rainy outfits. Τα παρκά και τα αντιανεμικά που αντέχουν στη βροχή, κυκλοφορούν στην αγορά σε τόσο όμορφες εκδοχές που δύσκολα δεν θα βρεις μία που να σου ταιριάζει στιλιστικά. Και για να κάνεις την αρχή, χωρίς να χαθείς, εδώ σου έχω 8 πανωφόρια τέτοιου τύπου και tips για το πώς να τα εντάξεις στο everyday look σου.

Nylon pouch pocket jacket, Bershka 25.99€

Έχει ένα vibe από τα ’90s και σίγουρα μπορεί να συνοδεύσει τα πιο fancy outfits σου. Εννοείται ότι είναι ιδανικό για ένα sportive look, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται και από ένα με casual denim διάθεση.

adidas Performance W WIND JACKET, Zakcret 76.50€

Αν είσαι αυτή που το πιθανότερο είναι να συναντήσει κανείς στο δρόμο να τρέχει το τετράγωνο, τότε αυτό το jacket το χρειάζεσαι. Είναι ιδανικό για τη γυμναστική σου, αλλά μπορείς να το φορέσεις και στη βόλτα του Σαββατοκύριακου.

Perfect rain jacket, J.Crew 142.16€

Ένα rain jacket που θα πάρεις τώρα και θα κρατήσεις για χρόνια στην ντουλάπα σου. Είναι μία safe επιλογή που πολύ εύκολα θα συνδυάσεις με το τζιν και το φούτερ σου, αλλά θα ταιριάξει και με το πιο chic outfit που ίσως χρειαστεί προστασία από τη βροχή.

Brave Soul leopard print rain mac with neon zip, Asos 24.49€

Αυτό είναι το jacket που θες για να πηγαίνεις στο γραφείο όταν βρέχει. Φοριέται και πάνω από το σακάκι σου, αν είσαι formal office girl και ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να κάνεις έκπτωση στο στιλιστικό αποτέλεσμα.

Hooded parka, 34.99€

Απλό και life saver είναι αυτό το parka. Μπορείς να το έχεις μαζί σου στο αυτοκίνητο και να το φοράς σχεδόν με τα πάντα. Η άνετη γραμμή του και ο ουδέτερος σχεδιασμός του, το κάνουν ιδανικό πανωφόρι για τις βροχερές μέρες, όποια κι αν είναι η στιλιστική σου ταυτότητα.

Longline Wax Look Coat, Marks & Spencer 129.95€

Ένα πανωφόρι που δεν χρειάζεται να φοράς μόνο όταν βρέχει, αφού μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στις καθημερινές στιλιστικές σου απαιτήσεις. Είναι κομψό, ευκολοφόρετο και σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα καθημερινά σου office looks.

Nike W NSW JKT WVN SWSH, Intersport 98.99€

Για σένα που είσαι πιο sportive τύπος, κυκλοφορείς πολύ με τα πόδια και η καθημερινότητά σου έχει outfits πιο cool (όχι απαραίτητα αθλητικά), αυτό το μακρύ jacket είναι μία από τις πιο stylish επιλογές που μπορείς να κάνεις. Από το πρωί ως το βράδυ, στη δουλειά ή το γυμναστήριο, θα γίνει το αγαπημένο σου της σεζόν.

Παρκά με κουκούλα, Zara 69.95€

Σε περίπτωση που έχεις τα βασικά πανωφόρια και χρειάζεσαι απλά μία ανανέωση, τότε μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις αυτό το μακρύ παρκά που είναι τόσο πρακτικό όσο και στιλάτο. Αυτό το χειμώνα θα το ευχαριστηθείς κι όχι απαραίτητα τις βροχερές μέρες, αφού μπορεί να στηρίξει outfits που θα κάνεις με sneakers, μπότες, combat boots αλλά και με brogues.