SHOPPING

5 maxi φούστες κάτω των 60 ευρώ που πρέπει να αγοράσεις

imaxtree

Μέχρι πρόσφατα, η maxi φούστα ήταν συνδεδεμένη με το summer style. Boho, αέρινη, floral έχει τη δική της γοητεία και την ευχαριστιέσαι τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Ποιος είπε όμως, ότι όταν ο καιρός κρυώνει δεν μπορείς να στηριχτείς στιλιστικά σε αυτή τη γοητεία; Η maxi φούστα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καιρού και των trends έχει θέση στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα. Φυσικά μπορείς να τη φοράς καθημερινά, δεν είναι ανάγκη να είσαι καλεσμένη σε γάμο. Οι σωστοί συνδυασμοί είναι το ζητούμενο, δεδομένου ότι έχεις τη σωστή φούστα για το στιλ σου.

Προφανώς και δεν είναι μία η σωστή maxi φούστα. Χρειάζεσαι δυο-τρεις στη συλλογή σου γι’ αυτό πριν κάνεις τις αγορές σου, ρίξε μία ματιά στα χειμερινά σου ώστε να θυμηθείς τι έχεις και εστίασε στα κενά ή στις νέες τάσεις. Για αρχή σου έχω ετοιμάσει μία πεντάδα με maxi φούστες που δεν ξεπερνούν τα 60 ευρώ και έχουν passepartout χαρακτήρα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τις κλείσεις στην ντουλάπα σου και ότι θα εκτιμηθούν αρκετά, αφού θα σου προσφέρουν πολλούς συνδυασμούς.

Floral – BSB, 59.90€

Έχει απενοχοποιηθεί εδώ και καιρό το floral τον χειμώνα και φυσικά μας βρίσκει σύμφωνες η παραμονή του ως print. Ειδικά σε μία maxi φούστα και σε αποχρώσεις σκούρες και ζεστές το floral print θα σε ανανεώσει. Φόρεσέ τη με τα cow boots κι ένα oversized πουλόβερ ή με ένα denim πουκάμισο.

Animal print – Zara, 39.95€

Το animal print που τόσο φόρεσες πέρσι δεν θα το αποχωριστείς τόσο εύκολα. Πιθανότατα να έχεις μία animal printed φούστα στην ντουλάπα σου, αλλά ακόμα μία maxi μόνο περιττή δεν θα σου φανεί. Το δυνατό σημείο, ειδικά της συγκεκριμένης, είναι ότι φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.

Denim – Mango, 29.99€

Θυμάμαι ότι denim maxi φούστες φορούσαμε στο γυμνάσιο. Τη δεκαετία του 2000. Τότε είχαν ξέφτια και ξεβάμματα, τώρα είναι “συντηρητικές” και αυτό τις κάνει ιδανικές για τα everyday outfits σου.

Pleated & dotty – H&M, 49.99€

Ίσως δεν είναι η πιο ευκολοφόρετη, μακριά φούστα που μπορείς να βρεις στην αγορά, αλλά αν με ρωτάς, νομίζω πως αξίζει να τολμήσεις να τη φορέσεις ακόμα και στο γραφείο. Όχι μία casula Friday σαφώς, αλλά μία μέρα που να το σηκώνει η περίσταση και κυρίως η διάθεσή σου. Ένα ζιβάγκο ή ένα απαλό πουλόβερ και τα mules σου είναι ό,τι χρειάζεσαι για να τη συνοδεύσεις.

Satin – Asos, 48.99€

Είναι μία τάση που σταδιακά αγαπήθηκε πολύ. Οι satin φούστες που μας επανασυστήθηκαν δυο καλοκαίρια πριν ως midi κατά κύριο λόγο, παραμένουν και λίγο πιο μακριές μάλιστα. Πες ναι στο burnt orange και φόρεσέ τη ακόμα και με ένα t-shirt και τα sneakers σου.