ΜΟΔΑ

Puffer jacket: Οι τρόποι να το φορέσεις αυτόν τον χειμώνα

ImaxTree

Θυμάμαι τον εαυτό μου στην παιδική ηλικία να έχει περάσει χειμώνες μέσα σε ένα puffer jacket. Το «φουσκωτό μπουφάν», όπως το ονομάζαμε όλη τότε ήταν μόδα στα '90s με απόηχο στις αρχές της νέας χιλιετίας. Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχεις εικόνα τον εαυτό σου μέσα σε ένα τέτοιο μπουφάν, σίγουρα θα έχεις αυτή των συμμαθητών σου, κάποιοι από τους οποίους με το ζόρι φαίνονταν, αφού είχαν πέσει θύματα της μαμαδίστικης λογικής του μεγαλύτερου νούμερου για να φορεθεί και του χρόνου.

Διάβασε ακόμα: 10 καμηλό παλτό για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να νιώσεις λίγο καλύτερα με το puffer jacket σου κι όχι σαν τυλιγμένη με το πάπλωμα. Εντάξει, η αίσθηση μοιάζει λίγο αλλά αυτή είναι και η γοητεία του. Αν κάνεις σωστούς συνδυασμούς, τότε η αίσθηση που έχεις δεν θα οπτικοποιείται κι εσύ θα απολαμβάνεις τη ζεστασιά του ενώ δεν θα χάσεις καθόλου το στιλ σου. Ο περσινός χειμώνας, μάλλον ήταν ένα intro για την εισαγωγή των puffer jackets στο everyday look, αφού φέτος θα το δεις ακόμα περισσότερο. Τα fashion girls το έχουν ήδη υπολογίσει στα must have πανωφόρια και εδώ θα δεις πώς το προσαρμόζουν με βάση το προσωπικό του στιλ.

ImaxTree

ImaxTree

Το χρώμα του puffer jacket προφανώς παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά αν θες να το συνδυάσεις με ένα κομψό outfit.

ImaxTree

ImaxTree

Μην διαστάσεις να το φορέσεις ακόμα και με τα κομψά kitten heels σου. Μπορεί να μοιάζουν εκ διαμέτρου αντίθετα αλλά μπορούν να συνυπάρξουν.

ImaxTree

ImaxTree

Αν το δικό σου puffer jacket είναι σε bold χρώμα, τότε χρησιμοποίησέ το για να δώσεις ένταση σε ένα μονόχρωμο outfit.

ImaxTree

ImaxTree

Μπορείς να αναζητήσεις εναλλακτικές εκδοχές του puffer jacket, που σίγουρα θα φορέσεις πιο πολύ και θα ταιριάξεις εύκολα με πολλά από τα casual looks της καθημερινότητας.

ImaxTree

ImaxTree

Τέλος, μην ξεχνάς ότι ένα puffer jacket μπορεί κάλλιστα να αναλάβει τον δικό του ρόλο σε ένα stylish outfit με αναφορές από διαφορετικά στιλ και συνδυασμούς παραπάνω από δύο χρωμάτων.

 

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree