SHOPPING

Οδηγός αγοράς: 5 μαύρες μπότες κάτω των 60 ευρώ

Οι μαύρες μπότες στην ντουλάπα σου είναι κάτι σαν το μαύρο φόρεμα. Πάντα χρήσιμες, ποτέ βαρετές, ούτε υπερβολικές. Ακόμα κι αν για λίγο τις ξεχάσεις, σύντομα θα τις χρειαστείς ξανά. Αυτό τον χειμώνα, θα διανύσεις την περίοδο, όπου οι μαύρες μπότες είναι εκτός από πρακτικές και πολύ στιλάτες, ειδικά στην sock εκδοχή τους. Φτάνουν ψηλά, στο πόδι, συχνά πάνω από το γόνατο και είναι έτοιμες να σε συνοδεύσουν από το πρωί ως το βράδυ.

Στην αγορά θα τις βρεις σε κάθε εκδοχή, flat ή ψηλοτάκουνες και αυτό το εκπτωτικό δεκαήμερο είναι ευκαιρία να κάνεις μία μικρή επένδυση και να βάλεις ένα τέτοιο ζευγάρι μπότες στη συλλογή σου. Αυτές που θα δεις παρακάτω είναι όλες τους στιλάτες και η καθεμία έχει διαφορετικό είδος τακουνιού για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Κι επειδή καμία τους δεν ξεπερνά τα 60 ευρώ, δεν χρειάζεται να έχεις έλλειψη στη συλλογή σου. Ακόμα ένα ζευγάρι δεν θα πάει χαμένο.

High-heel fabric boots, Zara – 28.99€

Εφαρμοστή κάλτσα κι άνετο τακούνι που κάνει τη διαφορά. Ένα ζευγάρι ικανό να αναδείξει ακόμα κι ένα total black outfit.

Μαύρες lurex μπότες JK London, Tsakiris Mallas –  47.00€

Ένα ζευγάρι ιδανικό για σένα που δεν μπορείς να αποχωριστείς τα ψηλά τακούνια, χωρίς όμως αυτό να σε δεσμεύει από το να φορέσεις αυτές τις μπότες σε ένα πρωινό look.

BAILEY High Leg Unit Boots, Topshop – 46,00€

Μία urban-cool εκδοχή της μαύρης μπότες με για να φοράς με τα casual φορέματά σου στο everyday style.

Flat μπότες, Bershka – 27.99€

Το πιο άνετο τακούνι για την καθημερινότητα σε μία κομψή εκδοχή. Είναι σίγουρα ένα ζευγάρι που θα βαρεθείς να φοράς αφού θα ταιριάζει σχεδόν με όλα σου τα ρούχα. Ίσως να πρέπει να εξαιρέσω τα πιο επίσημα outfits.

London Rebel Flat Pull On Over The Knee Boot, Asos – 55.99€

Αυτή είναι η καστόρινη εκδοχή της μαύρης μπότας, κατάλληλη για σένα που έχεις ήδη ένα δερμάτινο ζευγάρι και αναζητάς μία εναλλακτική επιλογή.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide