ΜΟΔΑ

Μπορείς πλέον να προσλάβεις τον δικό σου ‘Instagram Σύζυγο’

Σίγουρα, δεν μπορούμε όλες να ζούμε τη ζωή ενός it-girl ή μίας fashion blogger, με φωτογράφους -ή υπερβολικά καλόκαρδους συντρόφους- να αιχμαλωτίζουν κάθε στιλιστική μας κίνηση. Αλλά αν είσαι πρόθυμη να ξοδέψεις μερικά χρήματα (λέμε τώρα), μπορείς πλέον να πάρεις μία γεύση από τον τρόπο ζωής μιας γυναίκας του χώρου της μόδας.

Πάνω στην ώρα για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το TaskRabbit -ένα site που συνδέει τους χρήστες με έμπειρους ανθρώπους για οποιαδήποτε δουλειά- προωθεί τη φωτογραφία καθώς και άλλες υπηρεσίες, με τον τίτλο ‘Instagram Σύζυγος’. Για ένα μικρό αντίτιμο, μπορείς να προσλάβεις κάποιον να φωτογραφίζει το κάθε σου outfit της ημέρας (και να κάνει επεξεργασία!), να βοηθήσει σε επιστροφές ρούχων ή ακόμα και να κουβαλήσει τις τσάντες σου -δεν απαιτείται κανενός είδους πραγματική σχέση.

Ενώ όλα αυτά είναι ‘καθήκοντα’ που προσφέρει το site σε καθημερινή βάση, ο συγκεκριμένος τρόπος προώθησης είναι λίγο ..αστείος αλλά θα μπορούσε να είναι αρκετά βοηθητικός για κάποιον που βρίσκεται μέσα στο χάος που επικρατεί κατά τη διάρκεια του Fashion Week.