FASHION SHOW

MI-RO couture show: Ένα κράμα ρομαντισμού και γεωμετρίας

Η εύθραυστη φύση του ρομαντισμού με την αυστηρότητα της γεωμετρίας είναι το κράμα που αποτελεί την couture συλλογή για τον χειμώνα του 2018 των MI-RO. Η ευθυγραμμισμένη σιλουέτα και η ψεδαίσθηση της επιμήκυνσης είναι τα χαρακτηριστικά που παίρνουν σάκρα και οστά μέσα από δουλεμένες υφές από πολυτελή υλικά.

Αυτός είναι ο ορισμός της couture collection Vertigo, όπως αποδόθηκε από το ελληνικό σχεδιαστικό δίδυμο. Μία συλλογή που έκλεισε τον φετινο κύκλο της Athens Xclusive Designers Week και παρουσιάστηκε σε έναν μαγικό χώρο, ντυμένο στα κόκκινα, στο Ωδείο Αθηνών.

 

Ένα ακόμα εντυπωσιακό σκηνικό υποδέχθηκε τις εντυπωσιακές δημιουργίες των MI-RO. Βαθύ κόκκινο, λευκό και μαύρο ήταν τα κυρίαρχα χρώματα, ενώ το μοβ και έδινε έναν dramatic τόνο σε όλη τη συλλογή. Η κλασική δαντέλα σε συνδυασμό με τα κρόσια που χάρισαν κίνηση ολοκλήρωναν μία δισυπόστατη στιλιτική ταυτότητα. Από τη μία ένας αισθησιακός ρομαντισμός κι από την άλλη μία αέναη δυναμική, δύο στοιχεία που ισορρόπησαν στο catwalk και για ακόμα μία φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις.