MEGHAN MARKLE

Το λευκό γαμήλιο φόρεμα της Meghan Markle θα κυκλοφορήσει σε 46 ρέπλικες

Steve Parsons/pool photo via AP

Ο γάμος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry ήταν ένα γεγονός που απασχόλησε την κοινή γνώμη αρκετές μέρες πριν και συνεχίζει ακόμα. Γύρω από τον γάμο στήθηκε μία μικρή βιομηχανία στην Μ. Βρετανία, ενώ οι επιλογές του ζευγαριού σε ρούχα, λουλούδια κι ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί έγιναν κάτι παραπάνω από διάσημες. Φυσικά, το Givenchy νυφικό της Meghan Markle που σχεδίασε η Clare Waight Keller ήταν το πιο πολυσυζητημένο, μέχρι να κάνει την εμφάνισή της με το λευκό φόρεμα της Stella McCartney, με το οποία έφυγε από το παλάτι και πήγε στο πάρτι του γάμου της.

Αυτό το λευκό φόρεμα ήταν κατά πολλούς το highlight των επιλογών της, χωρίς όμως να αμφισβητείται η αξία του classy νυφικού του Givenchy. Η Stella McCartney που δήλωσε περήφανη για την τιμή που της έκανε η Meghan Markle να την επιλέξει για να σχεδιάσει το reception dress, έβαλε τα δυνατά της και μάλλον κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Εκτός όμως από μία ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, η Stella McCartney είναι και μια έξυπνη επιχειρηματίας. Αφουγκράστηκε την προτίμηση των γυναικών γι’ αυτό το λευκό φόρεμα της Δούκισσας του Sussex και πλέον θα λανσάρει 46 ρέπλικες αυτού, 23 κομμάτια στο λευκό χρώμα του κρίνου και 23 σε μαύρο του όνυχα, σύμφωνα με το elle.com.

Steve Parsons/pool photo via AP

Steve Parsons/pool photo via AP

Η τιμή του κάθε φορέματος θα φτάνει τα $4.649 και θα είναι διαθέσιμα στην boutique της Stella McCartney στο Λονδίνο. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι,να ξέρεις ότι πρέπει να κλείσεις online ραντεβού στέλνοντας email, ενώ αν παντρεύεσαι του χρόνου κι έχεις μεγάλο budget να διαθέσεις, τότε περίμενε το λανσάρισμα της Bridal συλλογής που λέγεται ότι θα λανσάρει η σχεδιάστρια την άνοιξη του 2019.

 

Κεντρική φωτογραφία: Steve Parsons/pool photo via AP