MEGHAN MARKLE

H συλλογή ρούχων της Meghan Markle μόλις κυκλοφόρησε και ετοιμάσου για την πιο ουσιαστική αγορά σου

AP Photo/Frank Augstein

Μέσα στα πολλά καλά που πιστεύουμε ότι χαρακτηρίζουν τη Meghan Markle (μπορούμε μόνο να εικάζουμε, δεν την ξέρουμε και προσωπικά τη γυναίκα), ένα είναι και η έντονη επιθυμία της να κάνει αυτό τον κόσμο καλύτερο. Τα φιλανθρωπικά projects στα οποία εμπλέκεται, αυξάνονται με τον καιρό αλλά αυτό που εμάς τις fashion lovers μας προκαλεί λίγο ενδιαφέρον παραπάνω, είναι η συλλογή ρούχων που σχεδίασε.

Διάβασε ακόμη: H Meghan Markle σχεδιάζει ρούχα για καλό σκοπό και είναι και επίσημα το απόλυτο girl crush μας

Ήταν πριν ένα μήνα περίπου, που ο εκπρόσωποι της Markle ανακοίνωσαν ότι η ίδια ετοιμάζει μια συλλογή ρούχων σε συνεργασία με γνωστά αγγλικά brands (βλ. Marks & Spencer, Jigsaw και John Lewis), των οποίων τα έσοδα θα ενισχύσουν οικονομικά τον μη-κυβερνητικό οργανισμό, Smart Works. Η κολεξιόν, λοιπόν, από σήμερα είναι διαθέσιμη online στα e-shops των brands.

Δες ακόμη: Σου βρήκαμε την τέλεια (και πιο οικονομική) εναλλακτική για το φόρεμα 1.000 ευρώ της Meghan Markle

Η Meghan επέλεξε να λανσάρει τη συλλογή της σήμερα, κάνοντας την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την άδεια εγκυμοσύνης της και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά στα πρώτα κομμάτια της συλλογής.

Το φόρεμα για όλες τις ώρες

Κρεπ φόρεμα, Marks & Spencer 

Ένα από τα πρώτα κομμάτια της συλλογής, είναι ένα crepe shift φόρεμα της Marks & Spencer το οποίο έχει το όνομα “Smart Set Dress” και κοστίζει 19,50 λίρες (περίπου 22 ευρώ). Το φόρεμα προμοτάρει το brand ως ένα αρκετά «ευέλικτο» φόρεμα που φοριέται όλο τον χρόνο. Το φόρεμα είναι από κρεπ ύφασμα που σημαίνει πως δεν χρειάζεται σίδερο, ενώ  η ίσια γραμμή του το καθιστά κατάλληλο για τους περισσότερους σωματότυπους, λόγω της minimal σιλουέτας του. Για κάθε αγορά ενός item από τη συλλογή, θα δωρίζεται άλλο ένα στο Smart Works, τον οργανισμό που στηρίζει άνεργες γυναίκες και τις βοηθούν να βρουν δουλειά.

Η πιο «ευέλικτη» τσάντα ever

Δερμάτινη τσάντα, John Lewis

Παράλληλα, στο site του John Lewis είναι ήδη διαθέσιμη μια δερμάτινη tote τσάντα. Από μαλακό και ελαφρύ δέρμα, η τσάντα πρόκειται για ένα εξίσου «ευέλικτο» αξεσουάρ, καθώς λόγω του απλού -αλλά διαχρονικού- σχεδίου της, μπορεί να φορεθεί με όλα. Επίσης, είναι αρκετά μεγάλη για να κουβαλήσει κανείς τα απαραίτητα. Το ποσό της τσάντας ανέρχεται στις 109 λίρες (περίπου 122 ευρώ).

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία της συλλογής, η δούκισσα του Cambridge διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό event στο Λονδίνο. Για την εμφάνισή της, η Markle επέλεξε ένα εκπληκτικό casual chic σύνολο με ρούχα από την εν λόγω συλλογή.

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

Με ένα λευκό crisp πουκάμισο, μαύρο cigarette παντελόνι, καφέ ζώνη και πορτοκαλί γόβες η Meghan έκανε από τις πιο κομψές της εμφανίσεις. Και φιλάνθρωπος και style icon. Έχει όλο το πακέτο το κορίτσι.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein