ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Η Mary Katrantzou φωτογραφίζει την καλοκαιρινή της συλλογή στη Σαντορίνη

Τα ελληνικά νησιά είχαν πάντα μία αίγλη και αποτελούσαν ένα πολύ σημαντικό λόγο για να επισκεφθεί κάποιος την Ελλάδα. Πλέον, τα περισσότερα από αυτά έχουν γίνει διάσημο παγκοσμίως, με την Μύκονο και τη Σαντορίνη να έχουν τα πρωτεία. Σε αυτό έχουν βοηθήσει οι διάφοροι celebrities που τα επισκέπτονται αρκετά συχνά και φυσικά οι διάσημοι σχεδιαστές που ειδικά φέτος τα έχουν τιμήσει αρκετά. Το σχεδιαστικό δίδυμο των Dolce & Gabbana επέλεξε τη Μύκονο και ο Dior έχει μία συλλογή με έμπνευση το κυκλαδίτικο νησί. Τώρα η Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou επιλέγειτη Σαντορίνη για να φωτογραφίσει ρούχα από την καλοκαιρινή της συλλογή.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, η Mary Katrantzou βρίσκεται στο όμορφο ελληνικό νησί και μαζί της είναι η διάσημη fashion blogger Irina, η οποία φορά μαγιό από την καλοκαιρινή συλλογή της Mary Katrantzou.

A post shared by Irina (@irinahp) on

 

Η Irina φωτογραφίζεται με θέα το λευκό και το γαλάζιο του νησιού. Η ίδια είναι ενθουσιασμένη με την Σαντορίνη, την οποία απολαμβάνει κάθε ώρα της ημέρας και δεν σταματά να ποστάρει στιγμές από τις διακοπές της εκεί.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!
 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/marykatrantzou