ΜΟΔΑ

Λίστα Forbes: Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου για το 2016

Μπορεί για μία ακόμη χρονιά ο κόσμος της μόδας να έδωσε όλη του την προσοχή στη γενιά του Instatgram, αλλά η Gisele Bundchen απέδειξε ξανά πως είναι η βασίλισσα της πασαρέλας. Η Gisele βρίσκεται μίλια μπροστά από τις ανταγωνίστριές της κατακτώντας τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου με έσοδα 30.5 εκατομμύρια δολάρια τον τελευταίο χρόνο -παρά την μείωση κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Η λίστα του Forbes αποκάλυψε πως η 36χρονη κερδίζει σχεδόν 3 φορές περισσότερα χρήματα από την Kendall Jenner, που κέρδισε 10 εκατομμύρια από πέρυσι τον Ιούνιο του 2015. Παρ’ όλα αυτά, ο μισθός της Jenner αυξήθηκε κατά 150% από τα 4 εκατομμύρια που έβγαλε την προηγούμενη χρονιά, χάρη στη χρήση που έκανε στα social media και τη συνεργασία της με την Estée Lauder.

Tα κέρδη της την κατατάσσουν στην ίδια τρίτη θέση με την Karlie Kloss, λίγο πιο πάνω από την Gigi Hadid που κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό τον 9 εκατομμυρίων δολαρίων, μπάινοντας στην 5η θέση.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Adriana Lima με 10.5 εκατομμύρια ενώ η Rosie Huntington-Whiteley μπήκε στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου για πρώτη φορά. Δες ολόκληρη τη λίστα παρακάτω.

1. Gisele Bündchen 30.5$

 

2. Adriana Lima 10.5$

 

3. Kendall Jenner 10$

 

3. Karlie Kloss 10$

 

5. Gigi Hadid 9$

 

5. Rosie Huntington-Whiteley 9$

 

7.Cara Delevingne 8.5$

 

8. Candice Swanepoel 7$

 

8. Liu Wen 7$

 

10. Miranda Kerr 6$