STREET STYLE

3 τρόποι να κάνεις layering με το πουλόβερ σου

Δεν μπορεί να μην έχεις ένα πουλόβερ στην ντουλάπα σου. Ακόμα κι αν δε θυμάσαι ποια ήταν η τελευταία φορά που αγόρασες ένα πουλόβερ, σίγουρα θα έχεις ένα που σε ζεσταίνει, σε κάνει να νιώθεις οικεία και ταιριάζει άψογα με το τζιν παντελόνι σου. Αυτό το πουλόβερ λοιπόν, φέτος θα το βγάλεις πολλές φορές από την ντουλάπα σου.

Στο παιχνίδι μπαίνει το layering. Μην το υποτιμάς καθόλου, αφού σαν ρούχο μπορεί να σε συνοδεύσει σε πολλές περιπτώσεις. Θα σε βοηθήσει να φορέσεις το αέρινο φόρεμά σου και αυτή την εποχή ή θα κάνει την αυστηρή midi φούστα σου πιο cozy.

Μη φοβηθείς να φορέσεις το μακρύ, oversized πουλόβερ σου με ένα επίσης φαρδύ, cropped παντελόνι. Ολοκλήρωσε με τις μπότες σου και προτίμησε τόνους του ίδιου χρώματος για ακόμα πιο safe αποτέλεσμα.

Φόρα το πουλόβερ σου πάνω από τη midi φούστα σου σε ίσια γραμμή. Κι αν το μήκος το επιτρέπει ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι booties, κατά προτίμηση ψηλοτάκουνα.

Φόρα το φαρδύ σου πουλόβερ πάνω από ένα satin ή ένα αέρινο φόρεμα και μαζί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα έχεις ένα κομψό και classy outfit. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι μπότες για πιο cozy αποτέλεσμα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide