STREET STYLE

Suit trend: 5 διαφορετικοί τύποι κοστουμιών για να διαλέξεις

Το κοστούμι είναι ένα από τα key street looks που θα δεις να κυριαρχούν αυτή τη σεζόν. Κι επειδή είναι ένα trend που συνήθως παραπέμπει στο androgynous look, φέτος θα το δεις να ταιριάζει και σε πολλά ακόμα διαφορετικά στιλ. Ανάλογα με το ύφος που θες να έχει το street style σου για φέτος, θα διαλέξεις και το κατάλληλο κοστούμι.

Τα διαφορετικά υφάσματα, η ποικιλία στις γραμμές, τα prints και τα χρώματα είναι στοιχεία που θα βρεις σε ένα κοστούμι κι έτσι θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το φέρεις στα μέτρα σου. Εδώ, λοιπόν, σου έχω 5 διαφορετικούς τύπους κοστουμιού και είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον ένας θα σε κερδίσει. Καθόλου βαρετά αλλά πολύ στιλάτα, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του το καθένα, θα σε πείσουν ότι τουλάχιστον ένα κοστούμι πρέπει να μπει στην ντουλάπα σου για φέτος.

Checked suit

Το καρό φέτος είναι παντού και το πιθανότερο είναι να το έχεις φορέσεις κι εσύ με κάποιο τρόπο. Γιατί όχι με το κοστούμι σου, λοιπόν;

Aathleisure suit

Η πιο φρέσκια τάση της σεζόν που πάει παντού και με όλα. Προφανώς, θα μπορείς να την υιοθετήσεις και με ένα cozy κοστούμι συνδυασμένο με τα sneakers σου.

Corduroy suit

Είναι ένα από τα αγαπημένα comebacks της σεζόν και θα το δεις σε κοστούμια και μάλιστα σε διάφορα χρώματα.

Urba-safari suit

Ένας τρόπος να φορέσεις το κοστούμι στην καθημερινότητά σου είναι να το δοκιμάσεις σε μία cozy εκδοχή. Άνετο και στιλάτο, είναι έτοιμο να σε συνοδεύσει από το πρωί ως το βράδυ.

Colourful suit

Το έντονο χρώμα στο κοστούμι μπορεί να σου φαίνεται μία πιο edgy επιλογή, αλλά αν την κάνεις το πιθανότερο είναι το αποτέλεσμα να σε ανταμείψει.

My tip: Μην ξεχνάς ότι ένα κοστούμι αποτελείται από δύο κομμάτια που λειτουργούν σαν σύνολο αλλά πολύ εύκολα μπορείς να τα φορέσεις σαν μεμονωμένα κομμάτια.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph