FASHION TIPS

Πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο κολάν φέτος

ImaxTree

Είμαι σίγουρη ότι έχεις ένα τουλάχιστον μαύρο κολάν στην ντουλάπα σου. Τα leggings έχουν τα τελευταία χρόνια αποκτήσει μία θέση στο street style και σε συνδυασμό με την πρακτικότητά τους σε κάνουν να τα λατρεύεις. Φέτος, όμως, ίσως να τα έχεις ξεχάσει ελαφρώς και δικαιολογημένα, αφού έχεις τόσα να δοκιμάσεις από τα trends. Ωστόσο, ακόμα υπάρχει τρόπος να τα εντάξεις στα outfits σου και μάλιστα με φετινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μαύρο κολάν σου σε ένα κομψό outfit αλλά και σε ένα cozy που θα σε συνοδεύσει στις χειμερινές σου αποδράσεις. Δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσεις sportive looks για να το εντάξεις, αφού, όπως θα δεις παρακάτω, λίγη φαντασία χρειάζεται και θα έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

Το μαύρο σου blazer μαζί με το κολάν και το ζιβάγκο θα σου χαρίσει ένα chic outfit για όλες τις ώρες τη ημέρας. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να έχει μήκος τέτοιο, ώστε να καλύπτει τους γλουτούς σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

Χρησιμοποίησε το κολάν σαν βάση για να φορέσεις τα oversized σακάκια που αυτή τη σεζόν είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που σίγουρα θα εντάξεις στη συλλογή σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις ένα total black outfit που ανάλογα με το πανωφόρι και τα παπούτσια σου θα μπορεί να σε συνοδεύσει σε πολλές περιστάσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

Φόρεσέ το με ένα ελαστικό μαύρο φόρεμα ή μία πλεκτή φούστα και τα sneakers σου. Το puffer jacket θα χαρίσει στο outfit σου την street πινελιά που χρειάζεται.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Babba C Rivera (@babba.c) on

Φυσικά το κολάν με το φούτερ κι ένα teddy coat είναι το κατάλληλο outfit για τις μικρές εξορμήσεις σου.