KENDALL JENNER

Σύσσωμη η οικογένεια Kardashian αφηνιάζει για το εξώφυλλο της Kendall Jenner

Αν έστω και για ένα λεπτό είχες αμφιβολία για το αν η Kendall Jenner παίρνει στα σοβαρά την καριέρα της στο modeling, τότε έρχεται να σου αποδείξει ακριβώς το αντίθετο. Το μοντέλο κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου, που δεν είναι μόνο το πιο βαρύ τεύχος, αλλά μία πρόβλεψη για μόδα όλης της ερχόμενης χρονιάς. Ποιο είναι το μήνυμα εδώ; Η Kendall Jenner δεν πρόκειται να εξαφανιστεί στο σύντομο μέλλον.

 

Στη συνέντευξή της, η Kendall αναφέρεται στην πρώτη της πασαρέλα που ήταν για τα Marc Jacobs, στην οποία φορούσε ένα διαφανές πουκάμισο και ικέτευσε την οικογένειά της να μην παρευρεθεί: “Ο Marc κάλεσε ολόκληρη την οικογένειά μου σε αυτό το πρώτο show και εγώ του είπα ‘Σας αγαπώ, αλλά μπορείτε να μην έρθετε; Προσπαθούσα τόσο σκληρά να με πάρουν στα σοβαρά, τύπου ‘Παιδιά, αυτό δεν είναι κόλπο ή αστείο, αυτό είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου.’ Έπρεπε να αποδείξω πως μπορούσα να το κάνω. Και τώρα νιώθω πως ανήκω κάπου. Νιώθω πως έχω καταφέρει κάτι που είναι δικό μου”, είπε και εξήγησε, “Αυτό είναι μια καριέρα -θέλω να κρατήσει πολύ καιρό. Όχι οτι δεν θα βγω εκεί έξω και δεν θα κάνω άλλα πράγματα, αλλά θέλω να είναι τύπου Cindy Crawford: Θέλω να κρατήσει μέχρι να είμαι στην ηλικία της. Γι’ αυτό την αγαπώ τόσο πολύ και την θαυμάζω: Η ζωή της τώρα είναι όπως θέλω να είναι η δική μου ζωή.”

A video posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

 

Σχεδόν όλη η οικογένεια Kardashian-Jenner γιορτάζει την επιτυχία της. Τώρα αν δεν είναι αυτά η απόδειξη για το πόσο σοβαρά βλέπει την καριέρα της η Kendall, τότε δεν ξέρουμε τι είναι.