OUTFITS

Jeans & blazer: Πώς θα κάνεις update σε αυτόν τον κλασικό συνδυασμό

Ένας από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς που αυτό τον χειμώνα θα επιστρέψει στο καθημερινό σου street style είναι αυτός με το τζιν παντελόνι και το blazer. Δεν πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερο outfit, αφού λογικά το έχεις ήδη φορέσει αρκετά. Ωστόσο, λόγω των πολλών εκδοχών που έχεις στη διάθεσή σου, τόσο στο τζιν παντελόνι όσο και στο σακάκι, αυτός ο safe συνδυασμός έχει πολλές πιθανότητες να ανανεωθεί και να κάνει update στο προσωπικό σου street style.

Εκτός από τα βασικά κομμάτια που απαρτίζουν το συγκεκριμένο outfit, εσύ πρέπει να δώσεις σημασία στο τι θα φορέσεις μέσα από το σακάκι σου αλλά και στα παπούτσια που θα επιλέξεις. Οι συνδυασμοί αυτών είναι που θα κάνουν τη διαφορά κι έτσι το jeans & blazer outfit σου δεν θα είναι ποτέ ξανά βαρετό.

Το τζιν παντελόνι με ένα μαύρο t-shirt είναι ένας συνδυασμός που λογικά έχεις κάνει πολλές φορές. Γι’ αυτή τη σεζόν, πρόσθεσε ένα μπεζ ή ταμπά blazer και παπούτσια σε επίσης γήινη, πιο ζεστή απόχρωση για να κάνεις πιο classy το αποτέλεσμα.

Το χρωματιστό σακάκι είναι ακόμα μέρος των trends, παρά την τεράστια επιρροή των καρό και των prints γενικότερα. Μη διστάσεις να το φορέσεις με το τζιν σου και από μέσα να παίξεις με πολύχρωμα tops ή πουκάμισα με έντονα prints.

Το κλασσικό γκρι blazer έχει πάντα αξία και μπορείς να το συνδυάσεις με το denim παντελόνι σου, ένα top, αντί για λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι λευκά pumps που θα φωτίσουν με τον πιο κομψό τρόπο το μονότονο γκρι.

Το καρό σακάκι σου, ως δια μαγείας φέτος, ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Συνδύασέ το με τα skinny jeans και πρόσθεσε μία χρωματιστή πινελιά με τα παπούτσια σου.

Ένα ακόμα τρόπος να φορέσεις το αγαπημένο σου blazer είναι να το συνδυάσεις με το mom’s τζιν παντελόνι και τα sneakers σου. Από μέσα αρκεί να φορέσεις ένα απλό t-shirt κι έχες ένα casual outfit για την καθημερινότητα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/nordicstylereport