ΜΟΔΑ

H Intimissimi με έβαλε “στον πάγο” (και το ευχαριστήθηκα)

Δεύτερη φορά στη Βερόνα, μέσα σε μόλις ένα μήνα. Αυτή τη φορά όμως δεν πήγα να παρακολουθήσω κάποιο catwalk (όπως έγινε με την Calzedonia), αλλά να απολαύσω ένα από τα πιο σπουδαία υπερθεάματα που διοργανώνει, εδώ και 5 χρόνια, η Intimissimi και δεν είναι άλλο από το Intimissimi on Ice.

Αφού έκανα μία mini βόλτα στο κέντρο της πανέμορφης αυτής πόλης (μα δες κτήρια και αισθητική)

κι αφού φόρεσα ό,τι πιο ζεστό είχα στη βαλίτσα μου (να’σαι καλά Τζίνα που προειδοποίησες), έφυγα για την ιστορική Αρένα της Βερόνας, όπου και θα λάμβανε χώρα το show. 

 

Μπαίνοντας στο χώρο αντίκρισα αυτό:

 

και όπως καταλαβαίνεις αναφώνησα αμέσως ένα ”wow”. Ήταν η πρώτη φορά που παρακολουθούσα live το Intimissimi on Ice show, επομένως ήμουν λιγάκι πιο ενθουσιώδης από τις υπόλοιπες της παρέας που το είχαν δει και τις προηγούμενες χρονιές.

Το φετινό show παρουσίασε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον για το ελληνικό group, μιας και ήταν αφιερωμένο στην ελληνική μυθολογία. ” A Legend of Beauty” ήταν ο τίτλος της παράστασης, η οποία εξυμνούσε τη θηλυκότητα και την ομορφιά. Για πρώτη φορά, χάρη στο πλήρως ανακαινισμένο στάδιο που διέθετε μία κεντρική σκηνή παγοδρομίου (όπως στις αρχαίες ρωμαϊκές αρένες) το κοινό απήλαυσε μια εμπειρία 360 μοιρών, παρακαλώ.

Tο show ξεκίνησε με μία φουρτουνιασμένη θάλασσα από την οποία αναδύθηκε σε ένα κέλυφος, η Θεά Αφροδίτη έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της σε φανταστικούς κόσμους, ανάμεσα σε λίμνες γεμάτες κρίνα και φωτεινούς αστερισμούς, ένθερμες μάχες και videogames. Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε η περιπλάνησή μας στις πιο βασικές ιστορίες της κλασικής ελληνικής μυθολογίας (από τον Τρωικό Πόλεμο, μέχρι την ερωτική ιστορία του Ορφέα και της Ευρυδίκης), οι οποίες περνούσαν από μπροστά μας στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους. Tα εφέ, οι χορογραφίες και η μουσική ήταν συγκλονιστικά.

 

Αυτό όμως που έκανε το φετινό show ακόμη πιο ξεχωριστό ήταν το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των παραστάσεων της Arena, όλοι οι βασικοί ηθοποιοί ήταν Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές skaters από κάθε γωνιά της γης.

Μερικά από τα ονόματα που έλαβαν μέρος στο φετινό Intimissimi on Ice ήταν τα ακόλουθα: η γιαπωνέζα πρωταθλήτρια Shizuka Arakawa (η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Ολυμπιακούς του Tορίνο, το 2006 και παγκόσμια πρωταθλήτρια ήδη από το 2004), το ντουέτο από την Αμερική, Meryl Davis και Charlie White (νυν πρωταθλητές και νικητές ασημένιου και χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου, καθώς και 2 χρυσών και 2 ασημένιων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα), το ντουέτο από τον Καναδά, Meagan Duhamel και Eric Radford (ασημένιοι Ολυμπιονίκες το 2014 και νικητές 2 χρυσών και 2 χάλκινων μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ), ο βασιλιάς των spins, ο Ελεβετός Stephan Lambiel (ασημένιο μετάλλιο στο Τορίνο το 2006, δυο φορές χρυσός και δυο φορές χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής) και τέλος ο Ρώσος μύθος του καλλιτεχνικού πατινάζ Evgeni Plushenko (2 φορές χρυσός ολυμπιονίκης, 2 φορές ασημένιος κι ο μόνος καλλιτεχνικός πατινέρ στον κόσμο που έχει κερδίσει 4 ολυμπιακά μετάλλια). Το line up ολοκληρώθηκε με διεθνείς διακεκριμένους αθλητές και την ιταλική ομάδα συγχρονισμένου πατινάζ, Hot Shivers.

 Η εικόνα που έμεινε στο δικό μου μυαλό καλά χαραγμένη είναι η ακόλουθη:

(Δες τα παγοπέδιλα. Δες από τι ύψος έκανε τις πιρουέτες της με άνεση και χάρη).

Τα stylish κοστούμια δημιούργησε και επιμελήθηκε η top fashion blogger και επιχειρηματίας, Chiara Ferragni, ενώ ο ταλαντούχος Andrea Bocelli ”έντυσε” με τη μαγευτική του φωνή τα πιο βασικά σημεία του show, το οποίο μάλιστα έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο.

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Katie Holmes, η Irina Shayk, η Chiara Ferragni και φυσικά η Ελληνίδα ambassador του brand, Τόνια Σωτηροπούλου.

That’s all folks. Το επόμενο πρωινό επισκεφθήκαμε όλες μαζί το Calzedonia Spa, όπου και είδαμε πρώτες τις νέες Intimissimi συλλογές, τις οποίες θα μπορέσεις σύντομα να τις κάνεις δικές σου.

Δαντέλα, διαφάνειες, σέξι bodies, άνετα nightwear, ρομαντικά bras, η νέα συλλογή καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Δικό μου αγαπημένο item; Αυτό το floral bra:

p.s.1: Δες και το βίντεο για να πάρεις πιο γενναία δόση από το show:

p.s.2: Thank you Intimissimi για την όμορφη αυτή εμπειρία.

xx