ΜΟΔΑ

H νέα συνεργασία της Η&Μ που θα λατρέψετε

Ενώ ο κόσμος της μόδας περιμένει τη συλλογή που υπογράφει ο Alexander Wang σε συνεργασία με την Η&Μ, η οποία θα βγει στην αγορά τον ερχόμενο Νοέμβριο, η σουηδική εταιρεία ρούχων, μόλις ανακοίνωσε τον επόμενο δημιουργό που σχεδίασε μοναδικά ρούχα για λογαριασμό της. Το InStyle.gr ξέρει τις λεπτομέρειες.

Όπως ίσως θα θυμάστε, η Η&Μ διοργανώνει κάθε χρόνο έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν νέοι σχεδιαστές, με σκοπό να βοηθήσει στην ανάδειξη ταλέντων στον χώρο της μόδας.

Για το 2013 λοιπόν, νικητής του εν λόγω διαγωνισμού ήταν ο Eddy Anemian, ένας 24χρονος φοιτητής του La Cambre στις Βρυξέλλες, ο οποίος παρουσίασε μια ονειρεμένη συλλογή εμπνευσμένη από την Tilda Swinton στην ταινία I Am Love.

Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι μια σειρά από κομμάτια με ιδιαίτερες υφές και μοναδικά prints που θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα της εταιρείας στις 23 Οκτωβρίου.

Αν λοιπόν σας αρέσουν τα θηλυκά φλοράλ και οι όγκοι που χαρίζουν στα ρούχα και τη σιλουέτα σας ξεχωριστό σχήμα, αυτή η συλλογή θα γίνει μία από τις αγαπημένες σας, οπότε δεν έχετε παρά να περιμένετε λίγες μέρες ακόμα για να αποκτήσετε το δικό σας ιδανικό κομμάτι.

 

Διαβάστε ακόμα στο InStyle.gr

How to: Ισιώστε τα μαλλιά σας σαν σωστή celebrity

Tι φόρεσε η Μαρία Ηλιάκη στη χτεσινή της εκπομπή;