ΜΟΔΑ

O Alexander Wang κι άλλες 15 H&M διάσημες συνεργασίες

Μπορεί να είναι Απρίλιος, όμως εμείς δεν περιμένουμε το καλοκαίρι. Να έρθει χειμώνας. Μόνο αυτό θέλουμε για να δούμε-αγοράσουμε-φορέσουμε τη συλλογή του Alexander Wang για την Η&M.

Η νέα συνεργασία ανακοινώθηκε και οι fashionistas έχουν τρελαθεί. Ο πολυτάλαντος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο βιντεάκια, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να μπαίνει στη μακρά λίστα των συνεργασιών της Η&M.

 

 

6 Νοεμβρίου. Σημειώστε αυτή την ημερομηνία γιατί τότε η συλλογή ”Alexander Wang x H&M” θα διατεθεί σε περίπου 250 καταστήματα παγκοσμίως αλλά και on-line.

”Είναι τιμή για εμένα να είμαι μέρος των συνεργασιών της H&M. Η εργασία με την ομάδα είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική διαδικασία. Η εταιρεία είναι πολύ ανοιχτή στην υπέρβαση των ορίων και στην εδραίωση μιας πλατφόρμας για δημιουργία. Αυτή η συνεργασία θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για το ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με κάποια στοιχεία του brand και του lifestyle Alexander Wang” δήλωσε ο ίδιος για το νέο σχεδιαστικό του εγχείρημα.

”Ο Alexander Wang είναι μια από τις σημαντικότερες φωνές της μόδας. Κατανοεί ακριβώς τι θέλει ο κόσμος να φοράει και το κάνει με μια ενέργεια και ένα πάθος που είναι μεταδοτικά. Είναι υπέροχο που θα συνεργαστούμε φέτος μαζί του” δήλωσε με ανακοίνωσή της η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της H&M.

Οι διάσημες συνεργασίες της H&M

The H&M Designer Collabs