FASHION SHOW

Moschino X H&M: Ένα ζωντανό και πολύχρωμο fashion show στη Νέα Υόρκη

Μάλλον δεν πρόκειται για μία ακόμα συνεργασία της H&M με διάσημο οίκο μόδας, όπως μας έχει συνηθίσει το high street brand τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά, η συλλογή Moschino X H&M είναι τόσο συναρπαστική, γεμάτη χρώμα και ενέργεια που θα σε συνεπάρει. Ο Jeremy Scott επιστράτευσε ακόμα μία φορά τη δημιουργικότητά του, την έμπλεξε με την αισθητική του Moschino και τη μετέτρεψε σε μία μοναδική συλλογή που παρουσιάστηκε σε ένα φανταστικό fashion show στη Νέα Υόρκη.

«Η συλλογή MOSCHINO [tv] H&M είναι ένα δώρο στους fans μου – ήθελα να τους δώσω την πιο MOSCHINO συλλογή που έγινε ποτέ. Προσπάθησα να συμπεριλάβω όλα τα στοιχεία που θα περίμενε να δει κανείς σε ένα show μου: υψηλή ραπτική με έμπνευση από καρτούν σε συνδυασμό με street wear αισθητική, γεμάτη με αμέτρητα αστραφτερά αξεσουάρ σε στυλ hip hop, για να δημιουργήσω ένα εντελώς MOSCHINO look», αναφέρει ο Jeremy Scott για την συλλογή αυτή και σε προϊδεάζει για το τι θα δεις στα καταστήματα.

Στο διασκεδαστικό fashion show όμως, δεν ήταν μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Οι αδερφές Hadid, η Coco Rocha αλλά και η Naomi Campbell που έκλεισε το show μαζί με τους διάσημους που το παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά, έδωσαν με τη σειρά τους μερικές ακόμα glam πινελιές.

 

 

Αμέσως μετά τη λήξη του fashion show, ένα exclusive MOSCHINO [tv] H&M pop-up store αποκαλύφθηκε για να έχουν την ευκαιρία όσοι ήταν εκεί να αποκτήσουν πρώτη τα fashion items της συλλογής, ενώ η μοναδική εμπειρία augmented reality έβαλε τους παρευρισκόμενους κυριολεκτικά μέσα στο φανταστικό κόσμο του MOSCHINO [tv] H&M.

 

Η street ενέργεια, η pop κουλτούρα και η παιχνιδιάρικη διάθεση μαζί με το χαρακτηριστικό χιούμορ του Jeremy Scott είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής που θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα της H&M παγκοσμίως καθώς και online από τις 8 Νοεμβρίου.