FASHION SHOW

Giambattista Valli x H&M: Το εντυπωσιακό show, οι λαμπεροί καλεσμένοι και η Kendall Jenner ντυμένη στα κόκκινα

Αν κάτι περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το φθινόπωρο (πέρα από το να πέσει έστω και λίγο η θερμοκρασία ώστε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας πουλοβεράκια), είναι η νέα συνεργασία της H&M με τον Ιταλό σχεδιαστή, Giambattista Valli.

Διάβασε ακόμη:  Αυτή είναι η συλλογή Giambattista Valli x H&M. Ο ρομαντισμός “χτυπάει” κόκκινο

Έχοντας ήδη δει την εκπληκτική συλλογή με τα δραματικά τούλινα φορέματα και τις αναφορές στο μπαρόκ, αλλά και την ατμοσφαιρική καμπάνια που επιμελήθηκαν οι Mert & Marcus η οποία πραγματοποιήθηκε σε βασιλικούς ιταλικούς κήπους, σειρά έχει η επίδειξη μόδας. Τα τελευταία χρόνια, λίγο πριν την κυκλοφορία της συλλογής, το brand διοργανώνει ένα λαμπερό fashion show με σκοπό να παρουσιάσει τη νέα συνεργασία, και φέτος, τα ρούχα της κολεξιόν είχαν κάθε λόγο να βρεθούν στην πασαρέλα.

 

Δες ακόμη: H H&M συνεργάζεται με τον Giambattista Valli. Ετοιμάσου να φορέσεις τούλι

Τα avant-garde ύφους ρούχα της Giambattista Valli x H&M συλλογής, είναι κομμένα και ραμμένα για να φορεθούν από πανέμορφα μοντέλα όπως η Kendall Jenner, η Grace Elizabeth, η Agi Akur κ.ά., οι οποίες φορώντας τις δημιουργίες του Ιταλού σχεδιαστή, περπάτησαν στην πασαρέλα του show που πραγματοποιήθηκε με φόντο ένα από τα πιο ιστορικά μνημεία της Ρώμης, το Palazzo Doria Pamphilj. Η υπέροχη μεγαλοπρέπειά του, η μοναδική συλλογή έργων τέχνης και η ρωμαϊκή νωχελικότητα που αποπνέει ανέδειξαν το αδέσμευτο πνεύμα, τα υπέροχα σχέδια και το σοφιστικέ ύφος αυτής της όμορφης συλλογής.

 

Τα διαχρονικά, ανεπιτήδευτα κομμάτια της συλλογής Giambattista Valli x H&M ζωντάνεψαν σε μια ροζ πασαρέλα που πέρα από τα διάσημα μοντέλα, περιλάμβανε από διάσημες προσωπικότητες μέχρι και καθημερινούς ανθρώπους της Ρώμης τους οποίους επέλεξαν το brand και ο σχεδιαστής, για το casting.

Η Head of Design της H&M, Ann Sofie Johansson, δήλωσε σχετικά για το show: «Ήταν πραγματικά υπέροχη η διοργάνωση της εκδήλωσης για το λανσάρισμα της συλλογής Giambattista Valli x H&M – μια αυθεντική νύχτα στη Ρώμη γεμάτη διασκέδαση και λάμψη, πάντα με μια διάθεση “Dolce Vita”. Το πνεύμα αυτής της μοναδικής συλλογής ζωντάνεψε μέσα σε αίθουσες γεμάτες ιστορική μεγαλοπρέπεια, καθώς τα νέα Valli Girls και Valli Boys εμφανίζονταν στην πασαρέλα, έτοιμα να κατακτήσουν τη νύχτα και τους δρόμους».

Το φινάλε της επίδειξης ήταν θεαματικό, με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner, ντυμένη με το διάσημο πλέον κόκκινο φόρεμα που φορούσε και στην καμπάνια της συλλογής Giambattista Valli x H&M.

Το εντυπωσιακό fashion show παρακολούθησαν και αγαπημένα Valli Girls, Valli Boys αλλά και λαμπεροί καλεσμένοι, όπως οι Troye Sivan, Sofia Carson, Alexa Demie, Halima Aden, H.E.R, Cameron Monaghan, Chiara Ferragni και Chris Lee, όλοι ντυμένοι με looks από τη συλλογή. 

 

Μετά την επίδειξη μόδας οι προσκεκλημένοι κατέβηκαν τη Via del Corso μέχρι το Grand Hotel Plaza, ένα άλλο ρωμαϊκό σύμβολο διαχρονικής λάμψης και κομψότητας, για το after party που διοργάνωσε το γκρουπ DJ Circoloco, με τους Peggy Gou, Seth Troxler και Clara3000. 

Η συλλογή Giambattista Valli x H&M – με γυναικεία και ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ – θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54 καθώς και στο hm.com, στις 7 Νοεμβρίου. Ανυπομονούμε!