STREET STYLE

Insta isnpo: Πώς θα φορέσεις τη mini φούστα τώρα

Έχεις καταλάβει ότι αυτό το χειμώνα θα χρειαστεί να δείξεις τα πόδια σου πολύ περισσότερο από πέρσι. Η mini φούστα είναι ξανά μέσα στις τάσεις και θα φορεθεί όσο και η midi ή η maxi που έχεις συνηθίσει από τις περασμένες σεζόν. Αν λίγο την έχεις ξεχάσει λοιπόν, φέτος θα την θυμηθείς ξανά. Απλά πρέπει να βρεις τους τρόπους να την εντάξεις στο προσωπικό σου street style, να την κάνεις μέρος του στιλ σου και να την χρησιμοποιήσεις για να αναδείξεις την πιο girly και θηλυκή σου πλευρά στην καθημερινότητα.

Οι επιλογές ευτυχώς είναι πολλές και προκύπτουν σαφώς από την πληθώρα των trends που αυτό το χειμώνα θα δεις να φοριούνται στο street style. Από το εναλλακτικό ταγιέρ, μέχρι το casual outfit με το φούτερ και τα sneakers είναι όλα έτοιμα να υποδεχθούν την mini φούστα και είναι στο χέρι σου να την αποθεώσεις στιλιστικά.

Αν θυμάσαι τα ταγιέρ της μαμάς σου, τότε αυτό που φορά η Alexa Chung είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή του και μάλιστα με τη mini φούστα να δένει άψογα με τα western booties.

Η δερμάτινη φούστα έχει την ικανότητα να αποτελεί βάση για πολλούς συνδυασμούς και φυσικά μπορεί να ταιριάξει ακόμα και με ένα φούτερ και ένα ζευγάρι booties για να αποδώσεις μία πιο sportive διάθεση στο everyday look σου.

Φυσικά μπορείς να συνδυάσεις την mini φούστα με ένα blazer και τα sneakers σου για ένα cool & urban στιλιστικό αποτέλεσμα.

Ένα safe και κομψός τρόπος είναι να φορέσεις την mini φούστα σου με ένα blazer κουμπωμένο και ανάλογα με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια να χαρίσεις στο σύνολο το ύφος που θες.

My tip: Το καλσόν ακόμα δεν είναι απαραίτητο, όταν όμως το επιτρέπει ο καιρός θα δεις ότι μπορείς να κάνεις πολλούς στιλστικούς συνδυασμούς, να παίξεις με τα χρώματα, τις υφές και με μία μόνο mini φούστα να έχεις διαφορετικά outfits για όλες τις ώρες.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thefashionguitar