SHOPPING

Αυτή η φούστα θα γίνει η αγαπημένη σου αυτή τη σεζόν

Μετά την πλισέ φούστα που κατέκλυσε το street style και την ντουλάπα σου – και την οποία δεν ήρθε η ώρα να αποχωριστείς- έρχεται μία άλλη τάση που θα ανανεώσει το ανοιξιάτικο στιλ σου. Οι fashionistas την έχουν αγαπήσει και εσύ μάλλον την έχεις προσέξει και ίσως να έχεις μπει στη διαδικασία να τη δοκιμάσεις. Αν δεν κατέληξες να την αγοράσεις όμως, θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς.

Αυτό που περιγράφω παραπάνω είναι η φούστα με τα χαρακτηριστικά κουμπιά στο πλάι. Θα τη βρεις σε πολλές εκδοχές, μονόχρωμη ή με prints, midi κυρίως αλλά και πιο κοντή και συνήθως στην wrap εκδοχή της. Τα κουμπιά μπαίνουν στο πλάι και χαρίζουν στη φούστα αλλά και στο outfit σου συνολικά μία πιο retro διάθεση, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν κι ένα από τα trendy items της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού.

Ιδανικά μπορείς να τη φορέσεις με ένα t-shirt και τα mules ή τα sneakers σου, αλλά σίγουρα θα ταιριάξει και με ένα πουκάμισο ή πιο ιδιαίτερο top για μία πιο επίσημη εμφάνιση.

Μπορείς να βρεις μία με ρίγες ή καρό και να τη συνδυάσεις με ένα λευκό top. Πρόσθεσε κοσμήματα και την ψάθινη τσάντα σου και έχεις ένα κομψό και στιλάτο outfit.

Κρουαζέ, καρό φούστα, Mango

Καρό ζιπ-κιλότ, attrattivo

Εναλλακτικά, διάλεξε μία μονόχρωμη που θα μπορείς πιο εύκολα να συνδυάσεις με πιο elegant tops για ένα πιο κομψό σύνολο.

Wrap skirt, Zara

Side button pencil φούστα, asos

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lucywilliams02