FASHION NEWS

Η Rihanna όπως δεν την έχεις ξαναδεί: με πολύχρωμα ρούχα και μακιγιάζ στο αμερικανικό Harper’s Bazaar

Πάνω που νομίζαμε ότι δε γίνεται να την θαυμάσουμε περισσότερο, «σκάνε» στο feed μας στο Instagram, καινούργιες φωτογραφίες της Rihanna και μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Η αγαπημένη μας RiRi, κάνει τους πάντες να μιλάνε γι' αυτή με το τελευταίο εξώφυλλο περιοδικού μόδας στο οποίο πρωταγωνιστεί.

 

Η γνωστή ποπσταρ, επιχειρηματίας και fashion icon, φιγουράρει στο τεύχος Μαΐου του Harper’s Bazaar US και σαν μια όαση στη μουντή μας καθημερινότητα, βάζει χρώμα στη ζωή μας. Φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής από οίκους όπως: Valentino, Maison Margiela Artisanal, Givenchy, Dior και Chanel, η Rihanna φωτογραφίζεται από τον Dennis Leupold (τον καλό της φίλο και συνεργάτη) σε ένα σκηνικό που θυμίζει χώρο μουσείου. 

Πλάι σε αρχαιοελληνικά γλυπτά, η Rihanna μοιάζει σαν ένα κινούμενο έργο τέχνης, με τις εκπληκτικές δημιουργίες που φοράει, αλλά και τα μοναδικά και πολύχρωμα μακιγιάζ, δια χειρός της Isamaya Ffrench (τα οποία δημιούργησε με προϊόντα Fenty Beauty) που συμπληρώνουν άψογα την avant-garde ύφους φωτογράφηση.

«To εκπληκτικό επίτευγμα των σχεδίων που απαρτίζουν τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής, καλούν μια εξίσου εκπληκτική προσωπικότητα για να τα φορέσει. Η σταρ του εξωφύλλου μας, η Rihanna εκτελεί άψογα τον σκοπό αυτό», δήλωσε σχετικά η Glenda Bailey, editor-in-chief του Harper’s Bazaar.

Συνέχισε λέγοντας: «Η πολυταλαντούχα καλλιτέχνιδα, περφόρμερ και επιχειρηματίας φοράει αριστουργηματικές δημιουργίες, μουσειακού επιπέδου, από το Givenchy παλτό εμπνευσμένο από ουράνιο τόξο μέχρι και το Chanel φόρεμα κεντημένο με στολίδια, με τόση άνεση και αυτοπεποίθηση».

Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τα λόγια της Bailey.

Κεντρική φωτογραφία:  www.instagram.com/badgalriri/