EMILY RATAJKOWSKI

H Emily Ratajkowski φωτογραφίζεται με τα νέα της μαγιό. Καλημέρα όλη μέρα

www.instagram.com/inamoratawoman

Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και αγαπούν τον εαυτό τους. Πιστεύω, λοιπόν, ότι η Emily Ratajkowski είναι μια απ' αυτές τις γυναίκες. Πιστεύω ότι αγαπάει αρκετά τον εαυτό της, νιώθει καλά το «είναι» της, εξ' ού και η πληθώρα των σέξι φωτογραφιών.

Διάβασε ακόμη: Η γυμνή διαμαρτυρία της Emily Ratajkowski για την απαγόρευση των αμβλώσεων

Είναι γεγονός ότι το μοντέλο, έχει καλλίγραμμη σιλουέτα. Μεταξύ μας, έχει κορμάρα. Παρ’ όλα αυτά, δε θεωρώ ότι αυτός είναι ο μόνος λόγος που έχει αυτοπεποίθηση. Δεν πιστεύω ότι μια γυναίκα για να νιώθει ΟΚ με τον εαυτό της, πρέπει να έχει ένα σώμα σαν της Emily ή της Kendall Jenner. Πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση πρέπει να προέρχεται από βαθύτερη προεργασία που κάνουμε με τον εαυτό μας, είτε αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση ή προσωπικότητα και να μπορούμε με δυναμισμό ν’ αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας.

Δες ακόμη: Το tip της Emily Ratajkowski που έκανε την επιδερμίδα του σώματός της να λάμπει

Δε θέλω, λοιπόν, να σχολιάσω την Ratajkowski για τον τρόπο που παρουσιάζει τον εαυτό της, αλλά να επικροτήσω το γεγονός ότι προσπαθεί ν’ απενεχοποιήσει το γυναικείο σώμα. Ίσως αυτή να ήταν και η πηγή έμπνευσής της, όταν σχεδίαζε τα ’80s εμπνευσμένα μαγιό για το brand Inamorata.

Το γνωστό μοντέλο σχεδίασε για άλλη μια σεζόν, μια σειρά από μαγιό (ολόσωμα και μπικίνι) για το εν λόγω brand.

Ξεκάθαρη ωδή στα ’80s (η Emily παρακολουθεί προφανώς τις τάσεις και ξέρει ότι τα ’80s είναι από τα μεγαλύτερα trends για φέτος), η συλλογή των μαγιό της, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι πολύ σέξι.

 

 

Διάβασε ακόμη: CFDA Awards: Η Emily Ratajkowski είχε τα πιο sexy χείλη στο κόκκινο χαλί και εμείς βρήκαμε 6 παρόμοια κραγιόν

Εξίσου σέξι είναι η καμπάνια για τη σειρά, στην οποία φυσικά πρωταγωνιστεί η δημιουργός των μαγιό. Με τα Farrah Fawcett vibes να χαρακτηρίζουν την ρετρό καμπάνια, στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε τα σχέδια των μαγιό και φυσικά την Emily με roller skates να ποζάρει με τις hot δημιουργίες της, υπενθυμίζοντάς μας ότι το καλοκαίρι είναι εδώ (και ίσως να έπρεπε να γραφτούμε στο γυμναστήριο από τον χειμώνα).

H ’80s συλλογή περιλαμβάνει μονόχρωμα, πουά αλλά και σε animal print μπικίνι και ολόσωμα μαγιό προσφέροντας πολλές επιλογές σε χρώματα και σχέδια.

 

 

Τα μαγιό είναι διαθέσιμα στο site του Inamorata.

 

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/inamoratawoman/