ΜΟΔΑ

Εκμεταλλεύσου τις μοναδικές προσφορές της Folli Follie και ανανέωσε το φθινοπωρινό σου στιλ

Το φθινόπωρο είναι εδώ και επίσημα και εσύ προετοιμάζεσαι για να την απαραίτητη στιλιστική σου ανανέωση. Ωστόσο, ακόμα δεν μπορείς να φορέσεις αμιγώς φθινοπωρινά κομμάτια. Πρέπει απλά να βρεις τρόπο να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου με μερικά νέα και φυσικά να χρησιμοποιήσεις σωστά τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ.

Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι μεγάλες προσφορές της Folli Follie, οι οποίες ξεκινούν από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου online στο follifollie.gr αλλά και σε συγκεκριμένα καταστήματα. Μοναδικά κομμάτια από τις αγαπημένες συλλογές της Folli Follie όπως Heart4Heart, Tie The Knot, Lady Club, Santorini Flower και πολλές ακόμα μπορείς να τα συμπεριλάβεις στη συλλογή σου με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

 

Εντυπωσιακά δαχτυλίδια, κομψά κολιέ, βραχιόλια ιδανικά για να φτιάξεις το δικό σου arm party αλλά και statement ρολόγια που θα δώσουν χαρακτήρα στο προσωπικό σου στιλ θα είναι στη διάθεσή σου. Φυσικά, τα αξεσουάρ των συλλογών της Folli Follie θα είναι επίσης στη διάθεσή σου και δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς. Θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι αλλά και πολλές ευκαιρίες για τα δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Εξάλλου, οι συλλογές της Folli Follie έχουν μεγάλη ποικιλία που σίγουρα δεν θα σε περιορίσει καθόλου στην επιλογή.

Όσα χρειάζεσαι για να προσαρμόσεις στο φθινοπωρινό mood τα outfits σου θα τα βρεις κάνοντας κλικ στο follifollie.gr αλλά και στα flagship καταστήματα στην Ερμού, στη Γλυφάδα, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι, στο Metro Mall, στο The Mall Athens, στην Ν. Ιωνία και στο Ηράκλειο Κρήτης (εξαιρούνται τα corners στο Attica αλλά και τα καταστήματα της Μυκόνου και της Σαντορίνης).

*Οι προσφορές ξεκινούν την Δευτέρα και θα διαρκέσουν για δύο ολόκληρες εβδομάδες, μέχρι και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.