Ο Dior φέρνει το τσίρκο στο σήμερα με ένα εξαιρετικό Couture Show

Το Couture show του Dior θα σε ταξιδέψει στην εποχή του τσίρκου με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο.

Η Maria Grazia Chiuri γι’ αυτή τη σεζόν αποφάσισε να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την υψηλής ραπτικής ταυτότητας του γαλλικού οίκου Dior. Έτσι, έφερε ένα τσίρκο διαφορετικό από τα άλλα στο κέντρο του Παρισιού, χρησιμοποιώντας την μαεστρία του οίκου και την δική της πηγαία έμπνευση. Παρουσίασε την couture συλλογή του Dior μέσα σε ένα στημένο σκηνικό που αναμφίβολα παρέπεμπε σε κινηματογραφικό τσίρκο.

AP Photo/Francois Mori

Γυναίκες ακροβάτες, φωτάκια και στοιχεία στις δημιουργίες που θύμιζαν κοστούμια ήταν τα βασικά συστατικά του couture show για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019. Aναβίωσαν σκηνές από ένα φαντασμαγορικό κι ατμοσφαιρικό τσίρκο, χωρίς όμως να χαθεί τίποτα από εκείνη τη φίνα πολυτέλεια που χαρακτηρίζει καθετί που φέρει την ταμπέλα του Dior.

AP Photo/Francois Mori

Η παλέτα χρωματικά είχε ως βάση το μαύρο, το λευκό και το κόκκινο σε φωτεινούς ή πιο μουντούς τόνους και φυσικά το χρυσό. Ένα από τα highlights που δύσκολα θα σου ξεφύγει είναι τα μεταλλικά σκουφάκια που φορούσαν τα μοντέλα, θυμίζοντας αυτά της κολύμβησης, τα οποία προσέδιδαν μία θεατρικότητα στα looks που μπορείς να απολαύσεις ευθύς αμέσως. 

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Francois Mori

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ