SHOPPING

Τα 5 τζιν μπουφάν του φθινοπώρου για κάθε στιλ

Το φοράς χειμώνα-καλοκαίρι, αλλά είναι ιδανικό για την άνοιξη και το φθινόπωρο. Υπάρχει τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα σου και μπορείς να το βάλεις με τη φόρμα σου, το floral φόρεμά σου ή και πάνω από το leather παντελόνι σου. Φυσικά αναφέρομαι στο τζιν μπουφάν, το οποίο είναι πάντα επίκαιρο και πλέον δεν έχεις κανέναν περιορισμό στις επιλογές σου. Από το κλασσικό μέχρι το πιο κομψό ή το εκκεντρικό, το denim jacket θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, που ειδικά με αυτό τον καιρό, έχουν συχνά διαφορετικές απαιτήσεις.

Κι αν νομίζεις, ότι το cool τζιν μπουφάν σου δεν είναι ιδανικό για το office look ή απλά το έχεις βαρεθεί, τότε μπορείς απλά να επενδύσεις σε ένα ακόμα που και θα σε αναβαθμίσει στιλιστικά και θα σου προσφέρει περισσότερα ματσαρίσματα στα everyday κι όχι μόνο outfits.

‘ALE- Το κλασσικό

Μία επιλογή που θα κάνεις τώρα και για χρόνια θα φοράς. Αυτό το τζιν μπουφάν θα ταιριάζει αναπάντεχα με το πρωινό, το απογευματινό ή το εκδρομικό σου outfit.

Armani – Το κομψό

Έστω ότι το αυστηρό office look, το πιο lady-chic είναι το φόρτε σου. Τότε μάλλον θα σκέφτεσαι ότι το τζιν μπουφάν είναι μόνο για τα Σαββατοκύριακο. Δεν είναι έτσι όμως. Το σχεδιαστικό team του Armani φρόντισε να έχεις την επιλογή να το φορέσεις εύκολα και στο γραφείο.

Benetton – Το urban

Μία εκδοχή του τζιν μπουφάν πολύ φρέσκια. Αν το επιλέξεις, τότε θα έχεις ένα φθινοπωρινό πανωφόρι, bonus στα καθημερινά σου outfits, ενώ εύκολα θα σε συνοδεύσει σε μία πιο rock βραδινή εμφάνισή σου.

H&M – Το cozy-cool

Μία τάση που πέρσι φορέθηκε πολύ και μάλλον καλά κρατεί και φέτος είναι το sheepskin, το οποίο συνδυάζεται υπέροχα σε αυτό το τζιν μπουφάν. Έτσι έχεις ένα cozy μπουφάν με τον cool χαρακτήρα που χαρακτηρίζει το denim και αν τελικά καταλήξεις σε αυτό, δύσκολα θα το αποχωριστείς.

Diesel – Το trendy

Είτε θα το φόραγες, είτε όχι, αυτό το denim jacket δεν μπορεί παρά να σε ξετρελάνει. Σίγουρα δεν θα είναι το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι της ντουλάπας σου, αλλά όταν θα το φοράς, όλα τα βλέμματα πάνω σου θα τραβάς. Και να που έφτιαξα και ρίμα από τον ενθουσιασμό μου.