DAVID BECKHAM

Το πρώτο εξώφυλλο της χρονιάς για τον David Beckham, φορώντας πράσινο eyeliner

Ο David Beckham μπορεί να έγινε γνωστός για το καλό αριστερό πόδι του, αλλά με τα χρόνια αντιλήφθηκε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι το μόνο με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί. Είναι ένας από τους πιο κομψούς άντρες παγκοσμίως που ξέρει καλά από μόδα και στιλ. Είναι trendsetter και έχει τον τρόπο να προκαλεί την αίσθηση του κοινού με τις πάντα αισθητικά άρτιες επιλογές του.

Αφορμή για όλα τα παραπάνω είναι η πρώτη φωτογράφιση του 44χρονου David για το 2019, η οποία φιλοξενείται στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του περιοδικού LOVE και το εξώφυλλό του. Κι αν περίμενες να τον δεις για ακόμα μία φορά να ποζάρει προβάλλοντας το σμιλεμένο του κορμί ή ντυμένο σαν να έχει βγει μόλις από την πασαρέλα, τότε κάνεις λάθος. Ο David Beckham τολμά να φωτογραφηθεί φορώντας έντονο πράσινο eyeliner, το οποίο ταιριάζει με το τατουάζ που έχει στην αριστερή πλευρά του λαιμού του, αφιερωμένο στην κόρη του Harper.

 

Στη φωτογραφία του εξωφύλλου μπορείς να διακρίνεις το ανεπαίσθητο ροζ του πουκαμίσου και το off-white blazer που φορά, τα οποία κάνουν ακόμα πιο έντονο το πράσινο eyeliner.

Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού, υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες του γοητευτικού David, ενώ ο ίδιος μιλά για την καριέρα του στο ποδόσφαιρο και πόσο επηρέασε την προσωπικότητά του. Ο ίδιος δήλωσε ότι «όσο ήμουν στο γήπεδο, ήξερα ότι αυτό ήταν ό,τι μπορούσα να κάνω καλύτερα».

 

Μαζί με την σύζυγό του έχουν καταφέρει να αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια παγκοσμίως κι αυτό χρησιμοποιώντας τις στιλιστικές επιλογές τους.

Όπως κι αν έχει, το αποτέλεσμα της φωτογράφισης που κοσμεί το εξώφυλλο του LOVE είναι χάρμα οφθαλμών κι ο David Beckham πιο γοητευτικός από ποτέ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thelovemagazine