COLOR TRENDS

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη μόδα το 2019

Η Pantone έδωσε ήδη το χρώμα για το 2019 και ήδη είδαμε μερικές χρήσεις του living coral στη μόδα. Ωστόσο, η χρωματική παλέτα του νέου έτους δεν είναι δυνατόν να στηθεί με ένα μόνο χρώμα, δεδομένου ότι τα βασικά είναι πάντα εκεί. Προφανώς, αυτή η πορτοκαλί απόχρωση δεν είναι η μόνη που θα κυριαρχήσει στο street style, αφού τελικά, οι τάσεις δεν είναι θεωρία πια αλλά πράξη και το street style έχει αρχίσει να δείχνει τα σημάδια του για τα επόμενα χρώματα που θα πλαισιώσουν τα color trends της επόμενης σεζόν.

Έχοντας πάντα κατά νου το living coral, το οποίο θεωρώ ότι θα αργήσει να εκτιμηθεί στην πράξη επειδή μάλλον σε παραπέμπει σε ανοιξιάτικες εικόνες, σημείωσε τις παρακάτω αποχρώσεις που θα αρχίσεις να φοράς με την έλευση του ’19, αν δεν τις έχεις ήδη προσθέσει στη συλλογή σου.

Terraneum Moss

 

Μία σκούρα πράσινη απόχρωση, που θυμίζει το χακί θα μπει στο παιχνίδι των χρωμάτων. Κάνει άψογη αντίθεση με το living coral και ταιριάζει σχεδόν με όλες τις γήινες αποχρώσεις.

Pressed Rose

 

Μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσεις λίγο το millennium pink και να βάλεις στη θέση του το pressed rose. Είναι το ροζ που θα κυριαρχήσει στο street style και θα σου χαρίσει την πιο ρομαντική εκδοχή του ροζ κι όχι τόσο την κοριτσίστικη.

Royal blue

 

Βαθύ, καθαρό και λαμπερό, αυτό το μπλε θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου χρώματα για το ’19. Έχει ήδη αρχίσει να φοριέται αρκετά και έχει μία αριστοκρατική χροιά που δύσκολα δεν θα σε συγκινήσει.

Lemon Verbena

 

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που έχει ήδη κερδίσει αρκετό χώρο στο street stlye και το ίδιο θα κάνει και με την έλευση του ’19 στη πιο φωτεινή και έντονη εκδοχή του.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide