COLOR TRENDS

Παστέλ: Ιδέες για να φορέσεις τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

ΙmaxTree

Από τη στιγμή που το "millenial pink" έγινε τάση όχι μόνο στη μόδα, αλλά και στη διακόσμηση, το μακιγιάζ, οι παστέλ αποχρώσεις άρχισαν να γίνονται και πάλι μέρος των εμφανίσεών μας.

Φέτος την άνοιξη, λοιπόν, τα παστέλ έχουν πρωταρχική θέση στα looks μας. Είναι το στιλ σου πιο ρομαντικό; Πιο boho chic ή ροκ; Με το κατάλληλο styling τα παστέλ μπορούν να «κουμπώσουν» στο στιλ που θέλεις να υποστηρίξεις.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν μερικοί γενικοί κανόνες που θα σε βοηθήσουν να τα φορέσεις, ειδικά, αν δεν τα έχεις συνηθίσει. Ακολουθώντας τα παρακάτω tips θα έχεις ένα «μπούσουλα» για το πώς να ενσωματώσεις τις παστέλ αποχρώσεις στις εμφανίσεις σου, ώστε να είσαι κομψή, edgy, glam ή ό,τι θέλεις να «πεις» με το σύνολό σου.

Statement πανωφόρι

ImaxTree

ImaxTree

Ένα πανωφόρι πάνω από ένα μονόχρωμο σύνολο είναι ο πιο εύκολος αλλά stylish τρόπος για να συμπεριλάβεις μια παστέλ απόχρωση στην εμφάνισή σου.

Ενδιαφέρουσες υφές και μοτίβα

ImaxTree

ImaxTree

Μην φοβηθείς να πειραματιστείς με μοτίβα που περιλαμβάνουν αυτές τις αποχρώσεις, αλλά και να τολμήσεις με ρούχα σε ενδιαφέρουσες παστέλ υφές. Συνδυάζοντας ρούχα σαν αυτά με casual κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, θα αποδώσεις το πιο όμορφο ανοιξιάτικο σύνολο.

Το καλύτερο χρώμα για την επιδερμίδα σου

ImaxTree

ImaxTree

Βρες την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στην τονικότητα της επιδερμίδας σου και κάνε αυτή, πρωταγωνιστή των παστέλ συνόλων σου. Μην φοβηθείς να φορέσεις ένα total look με αυτό το χρώμα, μιας και από την στιγμή που ξέρεις ότι σου πάει, θα μπορέσεις να το υποστηρίξεις απόλυτα.

Το τέλειο color blocking

ImaxTree

ΙmaxTree

Το να συνδυάσεις δύο και τρεις παστέλ αποχρώσεις μαζί δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το γεγονός ότι αυτά τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα, τα καθιστά τα καταλληλότερα για να κάνεις color blocking, χωρίς τον φόβο ότι δεν θα ταιριάζουν μεταξύ τους.

Kεντρική φωτογραφία: ImaxTree