CHRISTY THEORIES

Όλες οι τάσεις στα παπούτσια και τις τσάντες που θες να δοκιμάσεις τώρα

24Media

Πόσες ώρες πιστεύεις ότι μπορείς να δοκιμάζεις παπούτσια και τσάντες; Πόσες είναι αρκετές για να πεις ότι έχεις πλέον δοκιμάσει σχεδόν όλες τις τάσεις και είσαι έτοιμη να αποφασίσεις; Εμένα μου πήρε μόλις δύο ώρες, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι είχα και τη βοήθεια της Έφης Καρύδη, όχι μόνο στο styling αλλά και σαν μοντέλο. Μετά από αυτό το εποικοδομητικό δίωρο λοιπόν, θέλω να σου πω ότι όσα πιο πολλά δοκιμάζεις, τόσα περισσότερα θες να αποκτήσεις.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Είναι δύο ανάλογα ποσά που ανεβαίνουν μαζί και μάλιστα ταχύτατα. Sock booties, chunky sneakers, pointed toes, over-the-knee boots, printed shoes μαζί με boxy bags και oversized belt-bags είναι μόνο μερικά από όσα φόρεσα εγώ και η Έφη, καταλήγοντας στο ότι όλα είναι χρήσιμα σε μία φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα. Καλύτερα όμως να τα δεις και όχι να τα διαβάζεις και στο τέλος αποφασίζεις μόνη σου τι σου αρέσει, τι θα φορούσες και τελικά θα πάρει θέση στην ντουλάπα σου.

Sock sneakers

24Media

Silver- metallic snaekers Sergio Rossi – Μαύρα sneakers, Oysho

Δύο τάσες σε μία. Τα sneakers που φέτος θα φορεθούν ποικιλοτρόπως έχουν πάρει το στοιχείο της κάλτσας που είδες πέρσι στις μπότες και τα μποτάκια και έτσι θα έχουν την ευακιρία να συνοδεύσουν πολλά περισσότερα outfits με πιο κομψό τρόπο.

Athleisure shoes

24Media

Chunky snbealer Alexander McQueen & τσάντα Tsakiris Mallas – Fur slides, Tory Burch & plaid τσάντα Bershka

Η τάση που θέλει η άνεση να είναι βασικό συστατικό ενός stylish outfit, μεταφράζεται και στα παπούτσια. Φυσικά, επειδή θα φοράς αθλητικά παπούτσια και slides δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να κρατήσεις μαζί τους ένα sportive backpack. Υπάρχει εξάλλου και στις τσάντες μία τάση που τις θέλει πιο πρατκιτκές αλλά πάντα στιλάτες. 

Over-the-knee boots

24Media

Ροζ μπότες Gianvito Rossi

24Media

Καφέ μπότες, Jimmy Choo

Αυτή δεν ειναι μία νέα τάση. Οι μπότες που φτάνουν ως το γόνατο απλά ανανεώνονται αυτή τη σεζόν και τώρα θα τις δεις φτιαγμένες από διαφορετικά υλικά και δέρματα. Πάντα θηλυκές και πάντα ευπρόσδεκτες από εμάς. 

Printed booties

24Media

Snake booties, Tsakiris Mallas & μαύρη τσάντα Stradivarius

24Media

Plaid booties, Tsakiris Mallas & neon κίτρινη τσάντα Bershka

Τα prints είναι ομολογουμένως ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη φετινή σεζόν, επομένως δεν μπορεί να μην εισχωρήσουν και στα παπούτσια. Οι τάσεις σε προκαλούν να κάνεις πολλούς συνδυασμούς, ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο, μαύρο τσαντάκι ή ακόμα και με ένα έντονο, φλούο κίτρινο για μία stylish αντίθεση.

Classic icons

24Media

Μποτάκια, Bershka & καρώ μποτάκια All StarxBershka

Είναι μερικά παπούτσια που με κάποιο τρόπο δεν χάνουν ποτέ τη χρησιμότητά τους. Τα all star και τα ορειβατικά μποτάκια για παράδειγμα δεν μπορεί να μην τα φορέσεις έστω και μία φορά μέσα σε μία σεζόν. Φέτος, τουλάχιστον θα το κάνεις σίγουρα.

Pointed shoes

24Media

Μαύρα high heels, Jimmy Choo & Glittery silver flat shoes, Jimmy Choo.

Η classy θηλυκότητα επιστρέφει με τα pointed shoes, ψηλοτάκουνα ή flat δεν έχει σημασία. Είναι κομψά, κολακεύτουν το πόδι και θα συνοδεύσουν τα πιο chic outfits της σεζόν.

The comebacks

24Media

Brogues, Tsakiris Mallas & Cow boots, Tsakiris Mallas.

Τα brogues είναι ακόμα εδώ, μαζί με το androgynous στιλ και τα tuxedos. Μαζί τους ήρθαν από τα ’90s – όπου και τα εντοπίζεις τελευταία- και τα cow boots, τα οποία έχουν πιο stree προδιαγραφές και είναι πιο εύκολο να τα φορέσεις ακόμα κι αν δεν είσαι ένα country girl.

Bonus the belt bags

24Media

Διάφανο belt bag, Bershka

24Media

Μπορντώ belt bag, Stradivarius

Δεν θα τα ξεπεράσουμε έτσι εύκολα. Τα belt bags συνεχίζουν να είναι το πρακτικό τσαντάκι που πάει με όλα. Ειδικά τώρα έχεις ένα σωρό επιλογές που δεν θα δυσκολευτείς να βρεις εκείνο που θα σου ταιριάξει.