CHRISTY THEORIES

Αυτή είναι η hot τάση της άνοιξης στα κοσμήματα

24MEDIA

Μπορεί ακόμα να μην έχει μπει επίσημα η άνοιξη αλλά δεν είναι πολύ μακριά οι μέρες που θα τη θυμίζουν. Ήδη η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει, ίσως με κάποιες παρεμβολές κακοκαιρίας, που δεν θέλω όμως να σε πτοούν. Τουλάχιστον όχι στιλιστικά, αφού θέλω να είσαι έτοιμη να δεις το trends που θα κυριαρχήσει στα αξεσουάρ την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Τα κοχύλια που μάζευες μικρή από τις αμμουδιές κι έφτιαχνες κολιέ για σένα και τις φίλες σου, τώρα θα μεταμορφώσουν όλη σου την εμφάνιση. Είτε είσαι συντηρητική με τα κοσμήματα, είτε θες να γίνεις ένα boho girl, αυτά τα κοσμήματα έχουν θέση στο στιλ σου. Εγώ δεν κρατήθηκα, τα δοκίμασα ακόμα κι αν θεωρητικά είναι νωρίς. Έχω λοιπόν, να σου πω ότι δεν θα αργήσεις πολύ να τα αναζητήσεις για να τα φορέσεις κι εσύ γιατί δείχνουν τόσο κομψά που δεν θα αντισταθείς. Και καλά θα κάνεις.

24media

 ”Seashell” mania για για τα πιο νεανικά, φρέσκα και ανέμελα looks.

Κάθε είδους κοχύλια, πέτρες στις αποχρώσεις του μπλε, ασημένιο και χρυσό, μπλέκονται φέτος στο accessorizing και είναι έτοιμα να τα χρησιμοποιήσεις με βάση το προσωπικό σου στιλ, να φτιάξεις όμορφα arm parties, να κάνεις layering στο λαιμό ή και τα δυο μαζί. Αν έχεις την αίσθηση του μέτρου, τότε να τολμήσεις αυτό που θεωρείς υπερβολή στα αξεσουάρ, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα.

Match #1

Ο πιο εύκολος τρόπος να αρχίσεις να μπαίνεις στο ανοιξιάτικο mood, είναι να βρεις πώς θα εντάξεις αυτά τα κοσμήματα στο καθημερινό σου στιλ, σε ένα outfit που μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμα και στο γραφείο. Ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια, δαχτυλίδια με χρωματιστές πέτρες από το μπλε της θάλασσας και ένα διακριτικό μεν, εντυπωσιακό δε layering με τα κολιέ είναι μερικά από αυτά που μπορείς να φορέσεις από τώρα. Αν σου φαίνονται υπερβολικά, τότε μπορείς να τα φορέσεις μόνο τα σκουλαρίκια ή μόνο τα κολιέ.

24media

24media

 

24media

 

Match #2

Ένα ακόμα αγαπημένο layering μαζί με το gingham καρό top σου μπορεί να γίνει με 3 κολιέ σε διαφορετικά μήκη. Εδώ, έχω φορέσει ένα κοντό pendant με κρεμαστό κοχύλι και έχω συνεχίσει με δύο ακόμα τα οποία έχουν πέτρες στις αποχρώσεις του μπλε. Φυσικά μπορούν να σταθούν μόνα τους, αλλά αν είσαι fan του accessorizing τότε συνδύασέ τα με ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια.

24media

 

24media

 

24media

 

Match #3

Αυτό είναι το ιδανικό matching για εσένα που θες να είσαι πιο κομψή. Μπέρδεψε μερικά bangles με το ρολόι σου. Μπορείς να συνδυάσεις το χρυσό με το ασημένιο και να κάνεις το ίδιο και με τα δαχτυλίδια. Φρόντισε να δώσεις ένταση στο ένα χέρι με τα βραχιόλια και στο άλλο με τα δαχτυλίδια. Όσο για το πάνω μέρος, νομίζω ότι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με πέτρες σε παστέλ απόχρωση είναι αρκετά για να κρατήσεις τον ρομαντισμό που ταιριάζει σε αντίστοιχα outfits.

24media

 

24media

 

24media

 

Match #4

Ο συνδυασμός αυτός είναι για σένα που δεν είσαι έτοιμη ακόμα να φορέσεις κοχύλια. Λίγο καλοκαιρινό μπλε όμως μπορείς να χωρέσεις στην εμφάνισή σου, έστω και σε μικρές δόσεις. Στα σκουλαρίκια για παράδειγμα ή με 2-3 βέργες που έχουν επίσης πέτρες σε χρώματα που παραπέμπουν στο καλοκαίρι.

24media

 

24media

 

24media

 

Extra match

Το απόλυτο summer layering νομίζω ότι θα γίνει το αγαπημένο μου για το νησί ή για τις ανοιξιάτικες βόλτες. Ταιριάζει στο girly αλλά και στο boho στιλ αλλά είναι εύκολο να το κάνεις πιο minimal ή κομψό.

24media

 

Συνδυάσε διαφορετικές σειρές από κολιέ κρεμαστά με κοχύλια, μπέρδεψε το χρυσό με το ασημί και κάνε προσθαφαιρέσεις ανάλογα με την ένταση που θες να δώσεις. Εγώ πάντως στηρίζω την ελαφρά υπερβολή.

24media

 

Extra tip: Το layering στα κοσμήματα φαίνεται πάντα καλύτερα σε βαθιά V tops ή σε μονόχρωμα. Καλό είναι αν το τολμήσεις και με printed ρούχα που φέτος θα είναι στο επίκεντρο των trends. Θυμήσου ότι πρέπει να έχεις στη συλλογή σου κοσμήματα με πέτρες που θα σε βοηθήσουν πολύ να βγάλεις προς τα έξω το χρώμα που θες, στα πολύχρωμα και printed ρούχα. Φυσικά τα κοχύλια κάθε είδους είναι ευπρόσδεκτα.

 

Τα κοσμήματα είναι από την καλοκαιρινή συλλογή Lifelikes